A4 Tech X87 Labirent vs Gamepower Bane

NemesiS_81

Megapat
Arkadaşlar maksimum 100 TL civarına oyun için mouse arıyorum, aklımda başlıktaki bu iki model var. Hangisini tavsiye edersiniz? Veya 100 TL'yi geçmeyecek mouse önerir misiniz, teşekkürler.

Ürün linkleri:
Gamepower Bane RGB Işıklı Pro Gaming Oyuncu Mouse + Mousepad 108,00 TL yerine 75,99 TL

Ne özelliklerde bir mouse arıyorsunuz söylerseniz daha çok kişi yardımcı olabilir.
Oyunlarda kullanacağım ancak çok profesyonel düzeyde değil yani benim için ilk uzun ömürlülük ve sağlamlık önemli her yıl mouse değiştirmekten sıkıldım artık almışken hem çok kalitesiz olmasın hemde oyunlarda üzmesin istiyorum.
Edit: Birde ellerim biraz büyük önereceğiniz mouse da büyük olursa sevinirim :)

Son düzenleme:
Oyunlarda kullanacağım ancak çok profesyonel düzeyde değil yani benim için ilk uzun ömürlülük ve sağlamlık önemli her yıl mouse değiştirmekten sıkıldım artık almışken hem çok kalitesiz olmasın hemde oyunlarda üzmesin istiyorum.
Edit: Birde ellerim biraz büyük önereceğiniz mouse da büyük olursa sevinirim :)

İki model de uygun gibi. Bane konusunda fikrim yok ama yorumları olumlu. Ek olarak Sharkoon Shark force/ Shark pro veya Trust GXT 121'e de bakabilirsiniz. Yalnız bu fiyat aralığında güncel sensörlü büyük el için uygun bir fare bulmanız çok kolay olmayabilir. Uzun ömürlülük konusunda pek bir fikrim yok malesef. O kadar uzun süre kullanmadım bu markaları. Sadece A4tech X7 kullanmıştım bir dönem. A4tech fena sayılmaz dayanıklılık açısından.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı