A40 Alınır mı?

Elbette kabul edilebilir. Ancak çok da eski değiller ve hepsinde sorun çıktığı bariz bir gerçek.
 
Telefon alma işlerinde alınmaz veya alınır diye bir seçenek yoktur. Telefonlar son kullanıcının istediği şeylere yönelik tasarlanır. Ben A40 aldım ve kullanmaya başlamadım ama kağıt üzerinde benim istediğim bütün özellikleri karşılıyordu. Ayriyeten videolarında istediğim kamera performansını veriyordu belki biraz batarya sıkıntı çıkartabilir ama zaten telefona çok bakan biri olsam gözümü kırpmadan Note 10 Plus alırdım.

Bu telefon biraz daha küçük, ele oturur, özellik olarak günlük teknolojiler ile uyumlu bir telefon gözüküyor bana. Genel olarak bütün işlerini görebileceğin bir genel kullanım telefonu. Sadece oyun için tasarlanmamış, yada kamerası da mükemmel değil, bataryası da harika değil yani her şeyin dengeli olduğu bir telefon olduğu için aldım.

Olsa iyi olur dediğim şeyler var, mesela AOD. Ama genel olarak her özelliğinin aynı segment olduğu bir telefon ve AOD zaten batarya kapasitesi çok yüksek olmayan bir telefon için sıkıntı.

Bu paraya biraz daha ekleme şansın varsa veya daha büyük ekran istiyorsan ben sana iki telefon öneririm:

Redmi Note 8 Pro
Galaxy M30s
Ayriyeten(Galaxy A50)

Tabi bu telefonlarda kendine göre farklı işlevlere yönelmiş telefonlar.

Ayriyeten garanti koşulları ile alakalı sorun yaşayacağını düşünüyorsan bana kalırsa direk bu iki telefondan birini al, A40'a karışma çünkü Samsung Tr garantili değil.


Eğer aynı ekran boyutunda iyi para vereceksen S10e iyi bir seçenek.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı