Merhabalar , geçenlerde A4Tech Bloody R8 Gamer Mouse aldım. Kullanım kılavuzunu okudum ilk şarj süresinin pil verimliliği için 3 saatten az olmaması gerektiği ve şarj olurken sarı ışık yandığı yazıyordu.
En az 3 saat USB den kullanarak şarj ettim yazılımdan şarjı yüzde 99 - 100 görünüyor ancak şarja takınca kırmızı ışık yanıp sönüyor. Bu normal mi?
Merhabalar , geçenlerde A4Tech Bloody R8 Gamer Mouse aldım. Kullanım kılavuzunu okudum ilk şarj süresinin pil verimliliği için 3 saatten az olmaması gerektiği ve şarj olurken sarı ışık yandığı yazıyordu.
En az 3 saat USB den kullanarak şarj ettim yazılımdan şarjı yüzde 99 - 100 görünüyor ancak şarja takınca kırmızı ışık yanıp sönüyor. Bu normal mi?
@FreeJack Bu mouse uzun zaman kullandınız artı ve eksi yönlerini açıklar mısınız? Şarj süresinde azalma oldumu örneğin ilk zamanlarda %100 şarj ile 1 hafta gidiyor ise şimdi 2-3 gün gidiyor mu?
@FreeJack Bu mouse uzun zaman kullandınız artı ve eksi yönlerini açıklar mısınız? Şarj süresinde azalma oldumu örneğin ilk zamanlarda %100 şarj ile 1 hafta gidiyor ise şimdi 2-3 gün gidiyor mu?
Tabi ki. Şarj ilk aldığımda 1.5 - 2 hafta gidiyordu 8 ay oldu şimdi 1 hafta gidiyor.
+ Kullanışlı hoş tasarım. (Ledleri falan gayet güzel) Sağlam olması. 2-3 defa mermere düşürdüm pek bir şey olmadı. Kablosuz olması bu sayede kablo kalabalığı yapmıyor.
- Her yüzeyde kusursuz kaymıyor. Zaten Bloody Large Mousepad ile kullanıyorum. Bir sorun çıkarmıyor. Sadece tek sıkıntısı modlar arası geçiş yaparken 1 tuşuna biraz aşağıdan doğru basmak gerekiyor. Sanırım eskiden böyle değildi.
Özet Olarak : Eğer kablosuz uygun fiyata bir mouse almak istiyorsanız gayet güzel bir F/P ürünü. Bu arada ben alırken 100 TL'ye almıştım.
Aynı mouse'u ben de 1 senedir kullanıyorum yaklaşık olarak. 30 dakika ile 1 saat arasında şarjı doluyor. 2 gün götürüyor. Neden aralarında bu kadar fark var? Bilgisayardan şarj ediyorum ben acaba siz telefonların şarj cihazıyla mı şarj ediyorsunuz oradan mı bi fark oluyor?
arkadaşımdan mausu aldım bloody R8-1 mause yanlız şarj ederken telefon şarjıyla ediyorum yanlız mausenin nasıl şarj olduğunu anlarım acil
ve nekadar dayanır bir şarj da
arkadaşımdan mausu aldım bloody R8-1 mause yanlız şarj ederken telefon şarjıyla ediyorum yanlız mausenin nasıl şarj olduğunu anlarım acil
ve nekadar dayanır bir şarj da
3 yıl geçmiş aradan bu arada benim V8M hayla hayatta ama arada bir donuyor mouse. Sorunuza gelicek olursak yanlış hatırlamıyorsam Bloody uygulaması üzerinden ne kadar şarjının olduğunu görebiliyorduk farenin.