A4Tech Bloody R8 Kablosuz Mouse Şarj Göstergesi

okanalisan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar , geçenlerde A4Tech Bloody R8 Gamer Mouse aldım. Kullanım kılavuzunu okudum ilk şarj süresinin pil verimliliği için 3 saatten az olmaması gerektiği ve şarj olurken sarı ışık yandığı yazıyordu.
En az 3 saat USB den kullanarak şarj ettim yazılımdan şarjı yüzde 99 - 100 görünüyor ancak şarja takınca kırmızı ışık yanıp sönüyor. Bu normal mi?

Merhabalar , geçenlerde A4Tech Bloody R8 Gamer Mouse aldım. Kullanım kılavuzunu okudum ilk şarj süresinin pil verimliliği için 3 saatten az olmaması gerektiği ve şarj olurken sarı ışık yandığı yazıyordu.
En az 3 saat USB den kullanarak şarj ettim yazılımdan şarjı yüzde 99 - 100 görünüyor ancak şarja takınca kırmızı ışık yanıp sönüyor. Bu normal mi?
İlk aldığında o sarı ışığı görüyorsun bir daha yok o ışık :)

@FreeJack Bu mouse uzun zaman kullandınız artı ve eksi yönlerini açıklar mısınız? Şarj süresinde azalma oldumu örneğin ilk zamanlarda %100 şarj ile 1 hafta gidiyor ise şimdi 2-3 gün gidiyor mu?

@FreeJack Bu mouse uzun zaman kullandınız artı ve eksi yönlerini açıklar mısınız? Şarj süresinde azalma oldumu örneğin ilk zamanlarda %100 şarj ile 1 hafta gidiyor ise şimdi 2-3 gün gidiyor mu?
Tabi ki. Şarj ilk aldığımda 1.5 - 2 hafta gidiyordu 8 ay oldu şimdi 1 hafta gidiyor.
+ Kullanışlı hoş tasarım. (Ledleri falan gayet güzel) Sağlam olması. 2-3 defa mermere düşürdüm pek bir şey olmadı. Kablosuz olması bu sayede kablo kalabalığı yapmıyor.
- Her yüzeyde kusursuz kaymıyor. Zaten Bloody Large Mousepad ile kullanıyorum. Bir sorun çıkarmıyor. Sadece tek sıkıntısı modlar arası geçiş yaparken 1 tuşuna biraz aşağıdan doğru basmak gerekiyor. Sanırım eskiden böyle değildi.
Özet Olarak : Eğer kablosuz uygun fiyata bir mouse almak istiyorsanız gayet güzel bir F/P ürünü. Bu arada ben alırken 100 TL'ye almıştım.

Aynı mouse'u ben de 1 senedir kullanıyorum yaklaşık olarak. 30 dakika ile 1 saat arasında şarjı doluyor. 2 gün götürüyor. Neden aralarında bu kadar fark var? Bilgisayardan şarj ediyorum ben acaba siz telefonların şarj cihazıyla mı şarj ediyorsunuz oradan mı bi fark oluyor?

arkadaşımdan mausu aldım bloody R8-1 mause yanlız şarj ederken telefon şarjıyla ediyorum yanlız mausenin nasıl şarj olduğunu anlarım acil
ve nekadar dayanır bir şarj da

arkadaşımdan mausu aldım bloody R8-1 mause yanlız şarj ederken telefon şarjıyla ediyorum yanlız mausenin nasıl şarj olduğunu anlarım acil
ve nekadar dayanır bir şarj da
3 yıl geçmiş aradan bu arada benim V8M hayla hayatta ama arada bir donuyor mouse. 😅 Sorunuza gelicek olursak yanlış hatırlamıyorsam Bloody uygulaması üzerinden ne kadar şarjının olduğunu görebiliyorduk farenin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı