A4Tech G3-280A alıcısı kayboldu

Arkadaşlar merhaba,

Başlıkta belirttiğim cihazın alıcısı kayboldu, elimde aynı markanın bir başka modeli olan RN-10B'nin alıcısı var.

Bunları bir yazılım ile eşleştirebilir miyim? Yada elinde bu modelin alıcısı olan varsa gönderebilir mi?

Arkadaşlar merhaba,

Başlıkta belirttiğim cihazın alıcısı kayboldu, elimde aynı markanın bir başka modeli olan RN-10B'nin alıcısı var.

Bunları bir yazılım ile eşleştirebilir miyim? Yada elinde bu modelin alıcısı olan varsa gönderebilir mi?
Hocam halledebildiniz mi ? Bana da RN-10B alıcı lazım oldu. Duruyorsa sizden alabilir miyim ?

Hocam halledebildiniz mi? Bana da RN-10B alıcı lazım oldu. Duruyorsa sizden alabilir miyim?
Bende var ama bana da Logitech veya Avec alıcı lazım. irdeliyorum@hotmail.com.tr'dan ulaşın.
Hocam halledebildiniz mi ? Bana da RN-10B alıcı lazım oldu. Duruyorsa sizden alabilir miyim ?
mrb bende var ama banada avec veya logitech alici lazım veya herhangi bir kablosuz mouse

irdeliyorum@hotmail.com.tr ulaşınız

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı