A4Tech G800V | Windows ayarları için makro yapılabilir mi?

Makaleler
1
Yer
Adana
Merhabalar. Bugün A4Tech G800V adlı klavyeyi aldım. Klavyede 15 adet ekstra makro tuşu var. Bu tuşlara atama yapabilmek için klavyenin yazılımı mevcut fakat yazılım eski ve kullanışsız geldi bana. Neyse uzatmadan konuya geçmek istiyorum, ben fare hassasiyeti için makro oluşturmak istiyorum fakat böyle bir ayar klavyenin yazılımında mevcut değil. Windows'ta herhangi bir yazılımla denetim masasındaki "Fare" kısmındaki ayarı azaltıp artıracak makro atayabilir miyim? Hayır ise başka bir yol var mıdır?

Farenizin kendi yazılımında aradığınız ayarı bulmanız mümkün olabilir. Yani farenizin yazılımında hassasiyeti değiştirebileceğiniz bir ayarı klavyenizdeki bir tuşa atayabilme olasılığınız daha yüksektir.

Farenizin kendi yazılımında aradığınız ayarı bulmanız mümkün olabilir. Yani farenizin yazılımında hassasiyeti değiştirebileceğiniz bir ayarı klavyenizdeki bir tuşa atayabilme olasılığınız daha yüksektir.
Bloody 6 yazılımını kullanıyorum fare için fakat onda da böyle bir ayar yok. Sadece fare tekerleği ile ayar değiştirme var fakat ben oyun anında anlık değişim istiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı