Çözüldü A4tech PK-635M kamera Windows 8 sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mirror22

Megapat
Makaleler
1
A4tech PK-635M kameram var. Windows 7'de normal kullanıyordum. Şu an Windows 8 kullanıyorum. İnternetten driverini indirdim kamerayı açınca açılmıyor. Resim çekincede (görüntü yok) aşağıdaki hatayı veriyor. Şekilde görüldüğü gibi;

Yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Arkadaşlar çözümü buldum. Nasıl mı? Şöyle: Aygıt yöneticisinden kamerayı buldum ve güncelleştir dedim ve yeniden başlattım, PC açtığımda oldu. Konuya kilit yapılabilir.
Ulaklı arkadaşın dediği driveri indirip kurdum ama yukarıda ki görüntünün aynısıyla karşılaştım. Ayrıca win7 ilede (uyumluluk modunda) çalıştırdım. Ancak sonuç değişmedi.

O zaman kamerayı bilgisayarından çıkar. Sonra aygıt yöneticisinden aygıt yazılımını sil. Bilgisayarını yeniden başlat. Kamerayla ilgili 3.parti programlarını kaldır. Sonra kamerayı bilgisarayına tak ve sürücüsünü kur. Sürücüyü kurduktan sonra yeniden başlat.

Dediklerini harfiyen yaptım ancak kamerayı açınca yine boş bi ekran geldi. Buyrun görüntüler:

Burada kamerayı açıyorum.

Ve yine kamera açılmıyor. Boş bir ekran geliyor onun yerine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.