Görseli mevcutsa yükleyebilir misiniz? Eğer tüm fonksiyonları çalışıyorsa düşünebilirim.Merhaba, elimde 1 adet mevcut ancak çalışıp çalışmadığından emin değilim ve İstanbul'da. Ben ise Bilecik'teyim. Eğer İstanbul'a gittiğimde hala bulamamış olursanız ve çalışıyorsa 100 TL'ye verebilirim.
İstanbul'a gittiğimde atarım.Görseli mevcutsa yükleyebilir misiniz? Eğer tüm fonksiyonları çalışıyorsa düşünebilirim.
Tamamdır, izlemeye aldım sizi. İstanbul'a geldiğiniz vakit konu altından da haber verirseniz sevinirim.İstanbul'a gittiğimde atarım.
Selamlar tekrardan, bu konuşmamızdan sonra hiç uğrama ve mouse'u deneme şansınız oldu mu acaba?İstanbul'a gittiğimde atarım.
Arkadaşın almak istediği ürün bu;A4 tech x7 mouse - Mouse ilanları sahibinden.com'da - 997758851 temiz duruyor, bir bak istersen.
Zamanında bende çok kullandım bu fareyi, gayet güzeldir.
Tüh, sağlık olsun. İşin kötüsü kimsenin elinde kalmamış sanırım bir türlü ikinci elde bulamadım. Bir Bornova'da buldum ancak o da eski ilan. A4Tech neden üretmiyor bu fareyi yenileyip anlamadım.@Dutchman İstanbul'a gittiğimde her yere baktım, bulamadım. Sanırsam atmışım
F7 modeli benim aradığım. Bu modelden gördüm fakat kırpılmış model diye biliyorum. Elime oturan tek fareydi, üretiminin sonlanması üzücü. Attığınız fare de muhtemelen çok kalitelidir ancak emin olamadım elime uyup uymayacağından.A4 tech x7 mouse - Mouse ilanları sahibinden.com'da - 997758851 temiz duruyor, bir bak istersen.
Zamanında bende çok kullandım bu fareyi, gayet güzeldir.