Alıcı A4Tech X7 F7 Mouse

@BerkayZ87 internet kafeler zamanında bu farelerden 100 lerce almışlar. Elbet 1 tane internet kafenin 2.el bölümünde bulursunuz.
Büyük ihtimal kronik problemleri ve üretim zorlukları yüzünden artık satılmıyor.

@BerkayZ87 internet kafeler zamanında bu farelerden 100 lerce almışlar. Elbet 1 tane internet kafenin 2.el bölümünde bulursunuz.
Büyük ihtimal kronik problemleri ve üretim zorlukları yüzünden artık satılmıyor.
10 yıllık fare hocam ne kronik sorun yüzünden üretilmemesi :D

İyi fikir, internet kafelere bir soruşturmakta fayda var da, o kadar kullanılan mouse ne kadar sağlıklı olur orası meçhul. Ayrıca ben de kronik sorun göremedim farede, çok dayanıklı.

Attığınız ürün üst modeli mi?

Attığım üst modeli, sizin kullandığınız model arkadaşımdada var şu an. 30TL'ye aldı, gıcırdama sorunu, kablo temazsızlığı, sensörün 360 derece fırlaması gibi sorunları var. Ve sıkıntıda şurada. Ben bu Mouse'den onlarca internet kafede kullandım. Bu saydığım sorunların hepsini yaşadım. O yüzden bu fare benim için problemli.
Ama diğer modelleri çok severek ve sorunsuz kullandım. Yazılımı'da çok kalitelidir.

Bu arada 2 model arasında bayağı farklar var, benim attığım model eline uymaz. Çok simetrik, ve daha konforsuz. Ama çok daha kaliteli bileşenleri ve anahtarları var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı