Çözüldü A5 2016'da koyu tema nasıl aktifleştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

436481

Hectopat
Şu ekran görüntüsünde de olduğu gibi Ultra güç tasarrufu moduna geçerken koyu tema aktif oluyor. Bunu güç tasarrufu modu dışında kullanmak mümkün mü?
Android 7 stock Türkiye ROM'u var.
Root erişimi yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230730-212255.png
    100,3 KB · Görüntüleme: 88
Çözüm
Kafana göre seç bir sürü tema vardı. Ben şu anda [MINU]Black Edition V2 kullanıyorum güzel bence.

İlgilendiğiniz için sağ olun hocam, iyi geceler dilerim.

Bu linkten APK dosyasını kurup tema mağazasından uyguladım. Her yer koyu oldu. Yapan kişi S8 için yapmış ama ben denedim. Stock ROM'da sıkıntısız çalışıyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Herkese iyi sosyaller.
Kafana göre seç bir sürü tema vardı. Ben şu anda [MINU]Black Edition V2 kullanıyorum güzel bence.

İlgilendiğiniz için sağ olun hocam, iyi geceler dilerim.

Bu linkten APK dosyasını kurup tema mağazasından uyguladım. Her yer koyu oldu. Yapan kişi S8 için yapmış ama ben denedim. Stock ROM'da sıkıntısız çalışıyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Herkese iyi sosyaller.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…