Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2020 #1 Samsung Galaxy A50 için Android 10 ve One UI 2.0 ne zaman gelecek?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 17 Şubat 2020 #2 Güncel Miyiz sitesinde A50 için yayınlanmış bir güncelleştirme takvimi yok. Ama Mart-Haziran ayları arasında gelir diye tahmin ediyorum. Takvime buradan ulaşabilirsiniz: Takvim | Güncellemeler | Guncelmiyiz.com www.guncelmiyiz.com Artı 0 Eksi
Güncel Miyiz sitesinde A50 için yayınlanmış bir güncelleştirme takvimi yok. Ama Mart-Haziran ayları arasında gelir diye tahmin ediyorum. Takvime buradan ulaşabilirsiniz: Takvim | Güncellemeler | Guncelmiyiz.com www.guncelmiyiz.com
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 17 Şubat 2020 #3 O sitede yazmaz. Ama büyük ihtimal Haziran gibi bize de verirler. Samsung reveals its One UI 2.0 (Android 10) update schedule for Galaxy smartphones Samsung has now shared the One UI 2.0 update schedule for a vast majority of its devices through the Samsung Members app in the UK and India. www.xda-developers.com Artı 0 Eksi
O sitede yazmaz. Ama büyük ihtimal Haziran gibi bize de verirler. Samsung reveals its One UI 2.0 (Android 10) update schedule for Galaxy smartphones Samsung has now shared the One UI 2.0 update schedule for a vast majority of its devices through the Samsung Members app in the UK and India. www.xda-developers.com
KS KS Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2020 #4 yika38 dedi: Güncel miyiz sitesinde A50 için yayınlanmış bir güncelleştirme takvimi yok. Ama mart-Haziran ayları arasında gelir diye tahmin ediyorum. Takvime buradan ulaşabilirsiniz: Takvim | Güncellemeler | Guncelmiyiz.com www.guncelmiyiz.com Genişletmek için tıkla... Android 10 M40'a bile dağıtılmaya başlanmış ama A50 için bir haber yok! Galaxy M40 için Android 10 müjdesi - ShiftDelete.Net Samsung Galaxy M40 bugün nihayet Android 10 güncellemesine kavuştu. Beklenen güncelleme ilk olarak Hindistan'da yayınlandı. Güncellemeye One UI 2.0'nin de dahil. shiftdelete.net Artı 0 Eksi
yika38 dedi: Güncel miyiz sitesinde A50 için yayınlanmış bir güncelleştirme takvimi yok. Ama mart-Haziran ayları arasında gelir diye tahmin ediyorum. Takvime buradan ulaşabilirsiniz: Takvim | Güncellemeler | Guncelmiyiz.com www.guncelmiyiz.com Genişletmek için tıkla... Android 10 M40'a bile dağıtılmaya başlanmış ama A50 için bir haber yok! Galaxy M40 için Android 10 müjdesi - ShiftDelete.Net Samsung Galaxy M40 bugün nihayet Android 10 güncellemesine kavuştu. Beklenen güncelleme ilk olarak Hindistan'da yayınlandı. Güncellemeye One UI 2.0'nin de dahil. shiftdelete.net
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 9 Mart 2020 #5 Samsung'un güncelleştirme dağıtımı işte. Beklemekten başka yapacak pek bir şey yok. Artı 0 Eksi
KS KS Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2020 #6 yika38 dedi: Samsung'un güncelleştirme dağıtımı işte. Beklemekten başka yapacak pek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Güncelleme listesi güncellendi ama A50 yine yok! Guncelmiyiz.com www.guncelmiyiz.com Artı 0 Eksi
yika38 dedi: Samsung'un güncelleştirme dağıtımı işte. Beklemekten başka yapacak pek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Güncelleme listesi güncellendi ama A50 yine yok! Guncelmiyiz.com www.guncelmiyiz.com
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 11 Mart 2020 #7 Nisan ayında diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 12 Mart 2020 #8 Android 10'nun bariz ne gibi farkları veya yararları olacak arkadaşlar çok araştırmadım kusura bakmayın konuyu görünce buradan sormak istedim. Artı 0 Eksi
Android 10'nun bariz ne gibi farkları veya yararları olacak arkadaşlar çok araştırmadım kusura bakmayın konuyu görünce buradan sormak istedim.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.027 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 12 Mart 2020 #9 A50'ye gelmeyecek gibi. Gelmezse mecburen telefonu satarım. Şu anda yazılım desteği en önemli şey. Artı 0 Eksi
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Mart 2020 #10 Batwo dedi: Android 10'nun bariz ne gibi farkları veya yararları olacak arkadaşlar çok araştırmadım kusura bakmayın konuyu görünce buradan sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Güvenlik, yazılım desteği, yeni özellikler, stabilite. En başta bu yenilikler geliyor. Artı 0 Eksi
Batwo dedi: Android 10'nun bariz ne gibi farkları veya yararları olacak arkadaşlar çok araştırmadım kusura bakmayın konuyu görünce buradan sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Güvenlik, yazılım desteği, yeni özellikler, stabilite. En başta bu yenilikler geliyor.