TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 20 Kasım 2021 #21 mike_wazowski_bruh dedi: Root attığımdan biliyorum, Bootloader kilidini açmadan yükleme yapamıyordunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Bootloader root için gerekli normal Odin ile ROM atarken gerekli değil. iamemkk dedi: Sanırım donanımsal olabilir fakat hangi donanım bilmiyorum. Çünkü yazılımsal olarak tüm yolları denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Garantisi var ise göndermeniz daha iyi olacaktır.
mike_wazowski_bruh dedi: Root attığımdan biliyorum, Bootloader kilidini açmadan yükleme yapamıyordunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Bootloader root için gerekli normal Odin ile ROM atarken gerekli değil. iamemkk dedi: Sanırım donanımsal olabilir fakat hangi donanım bilmiyorum. Çünkü yazılımsal olarak tüm yolları denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Garantisi var ise göndermeniz daha iyi olacaktır.