A50 Android 11 kurunca çöküyor

O zaman donanım kaynaklı bir sorun veya sen yanlış modelin kimi yüklüyor olmayasın çünkü değişebiliyor model numaraları. Bir yüklediğin ROM dosyasının ismini atabilir misin? Ve son sürümden bir önceki sürümü yüklemeyi dener misin bazen sürümden kaynaklı da olabiliyor.

Direkt ayarlardaki Update bölümünden yükseltme yapmış hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman donanım kaynaklı bir sorun veya sen yanlış modelin kimi yüklüyor olmayasın çünkü değişebiliyor model numaraları. Bir yüklediğin ROM dosyasının ismini atabilir misin? Ve son sürümden bir önceki sürümü yüklemeyi dener misin bazen sürümden kaynaklı da olabiliyor.

OTA'dan gelen güncellemeyi nasıl yükleyebilirim acaba?

Onun yerine garantiye versin, Odin için Bootloader kilidinin açılması gerekmiyor mu?

Hayır açılmıyor Odin bir nevi iTunes gibi düşün Bootloader ile alakası yok download moda alıyorsun sıfır cihazda bile mevcut bu menü yazılım sorununda müdahale edebilmek için var.

Hayır açılmıyor Odin bir nevi iTunes gibi düşün Bootloader ile alakası yok download moda alıyorsun sıfır cihazda bile mevcut bu menü yazılım sorununda müdahale edebilmek için var.

Root attığımdan biliyorum, Bootloader kilidini açmadan yükleme yapamıyordunuz galiba.

Buradan telefonunuzun modelini seçip yüklemeyi deneyin.

Son düzenleme:
Sanırım donanımsal olabilir fakat hangi donanım bilmiyorum. Çünkü yazılımsal olarak tüm yolları denedim olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı