A50 hâla alınır mı?

WaseLL

Hectopat
1900 TL'ye ikinci el bir A50 bulmuştum ve pazarlıkla 1500 TL'ye kadar düşürdüm. Sizce hâla alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
A50, S9 modelinden 1, S8 modelinden 2 yıl güncel. Ama her iki telefon donanım, performans ve kamera olarak A50 modelinden daha iyi.

1500 TL fiyatına başka modeller var mı hiç sordun mu? İkinci el fiyatları bilemiyorum bölgeye göre değişiyor ayrıca.

A50, S9 modelinden 1, S8 modelinden 2 yıl güncel. Ama her iki telefon donanım, performans ve kamera olarak A50 modelinden daha iyi.

1500 TL fiyatına başka modeller var mı hiç sordun mu? İkinci el fiyatları bilemiyorum bölgeye göre değişiyor ayrıca.
Mersin'de yaşıyorum, 1500'e redmi note 8, redmi 9 anca bulunuyor. Bu modeller arasında en mantıklısı A50 bence.

Bu modeller arasında bence de a50.
128/6 olan modelini alacağım. Performansta sorun yaşamam herhalde değil mi? Zaten oyun oynayan biri değilim, ama günümün en az 3-4 saati sosyal medya uygulamalarında geçiyor. Sorun yaratır mı? Kamerası bazı testlerde kötü bazılarında güzel gösteriyor. Pek anlayamadım.

128/6 olan modelini alacağım. Performansta sorun yaşamam herhalde değil mi? Zaten oyun oynayan biri değilim, ama günümün en az 3-4 saati sosyal medya uygulamalarında geçiyor. Sorun yaratır mı? Kamerası bazı testlerde kötü bazılarında güzel gösteriyor. Pek anlayamadım.

Yani hocam teoride yaşamamanız lazım. İşlemci Snapdragon 665'e yakın bir işlemci. 6 GB RAM iyi. Tabii ki söz konusu Android olunca insan kesin gözüyle bakamıyor. Güncellemeler sonrası performans arttı diyen de var çok düştü diyende. Yine de Çinli markaların yazılım sorunlarıyla uğraşmamak için ben Samsung tercih ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı