Güncellik benim için önemli. Sorum şu, A50 bu fiyata hâla alınır mı?S8, S9 modellerine bak onun yerine.
Mersin'de yaşıyorum, 1500'e redmi note 8, redmi 9 anca bulunuyor. Bu modeller arasında en mantıklısı A50 bence.A50, S9 modelinden 1, S8 modelinden 2 yıl güncel. Ama her iki telefon donanım, performans ve kamera olarak A50 modelinden daha iyi.
1500 TL fiyatına başka modeller var mı hiç sordun mu? İkinci el fiyatları bilemiyorum bölgeye göre değişiyor ayrıca.
Mersin'de yaşıyorum, 1500'e Redmi Note 8, Redmi 9 anca bulunuyor. Bu modeller arasında en mantıklısı A50 bence.
128/6 olan modelini alacağım. Performansta sorun yaşamam herhalde değil mi? Zaten oyun oynayan biri değilim, ama günümün en az 3-4 saati sosyal medya uygulamalarında geçiyor. Sorun yaratır mı? Kamerası bazı testlerde kötü bazılarında güzel gösteriyor. Pek anlayamadım.Bu modeller arasında bence de a50.
128/6 olan modelini alacağım. Performansta sorun yaşamam herhalde değil mi? Zaten oyun oynayan biri değilim, ama günümün en az 3-4 saati sosyal medya uygulamalarında geçiyor. Sorun yaratır mı? Kamerası bazı testlerde kötü bazılarında güzel gösteriyor. Pek anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.