A50 telefonun şarjı hızlı bitiyor

Telefonu araştırdım araştirmasına ama ikinci el aldım zaten

Rehber yerine *#0228# bu numarayı yazarsan batterystatus diye bir bölüme atıcak, sonra altta kırmızı quick start var ona bas ok de ekranı kapatıcak, ama sen açma 5 saniye sonra otomatik açacak ekranı bunu yaptıktan sonra batarya istatistiklerini sıfırlıyor +2 saat kadar kazanç sağlayabilirsin ve parlaklığı yüksekte kullanma.

Rehber yerine *#0228# bu numarayı yazarsan batterystatus diye bir bölüme atıcak, sonra altta kırmızı quick start var ona bas ok de ekranı kapatıcak, ama sen açma 5 saniye sonra otomatik açacak ekranı bunu yaptıktan sonra batarya istatistiklerini sıfırlıyor +2 saat kadar kazanç sağlayabilirsin ve parlaklığı yüksekte kullanma.
Teşekürler şimdi deniyecegim

Ne zaman aldın acaba sıfırını o paraya? Adam bir ürün almış, pişman ettiniz adamı dediklerinizle.

Dalga mı geçiyorsunuz. A50 şu an zaten sıfırı satılmıyor yerini A51'e bıraktığı için. Zamanında alan da benim aldığım fiyatlardan aldı çünkü piyasa fiyatı oydu. Burada bilgi veriyoruz, belki geri verecek. Resmen bilgisizliğinizle yazmışsınız. Yardımcı oluyorum ve doğrusunu söylüyorum, ne yapayım gönlünü mü eyleyeyim yalan söyleyerek. Bilginiz yoksa bu konuda boş laf olsun diye yazmayın, bilgim var ve tecrübeme dayanarak aktardım.
Ne zaman aldın acaba sıfırını o paraya? Adam bir ürün almış, pişman ettiniz adamı dediklerinizle.

Sanırım sorunlarınız var. Perşembe günü yazdığım şeye dönüp bugün emoji atıyorsunuz, üzücü gerçekten. Anlamsızca yazdığınızın farkında olmayabilirsiniz ama öyle bir şey yazmanıza gerek yoktu, gayet belli. Bir şeyler konuşanların arasına dalıp boş konuşup gittiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı