A50'den S24'e geçmek mantıklı mı?

Telefonum bir ayağı çukurda sayıldığı için yeni telefon arayışındayım. Uzun yıllar götürecek bir Samsung arayışındayım ve S24 en mantıklı cihaz gibi duruyor ancak aklıma takılan bir şey var. S24'ün bir alt modeli olan S24 FE'de 4-5 bin TL daha ucuz olunca insanın aklı onu almaya gidiyor. Genel olarak telefon kullanan birisi değilim sadece arada bir sosyal medyaya giriyor ve gerekirse birilerine ulaşmak ve yazmak için kullanıyorum o kadar. Bu kullanım şartları içerisinde S24FE ile S24 arasındaki fark benim için fark edilir olur mu? 2 telefonu da en 6 yıl kullanabilir miyim?

Telefonum bir ayağı çukurda sayıldığı için yeni telefon arayışındayım. Uzun yıllar götürecek bir Samsung arayışındayım ve S24 en mantıklı cihaz gibi duruyor ancak aklıma takılan bir şey var. S24'ün bir alt modeli olan S24 FE'de 4-5 bin TL daha ucuz olunca insanın aklı onu almaya gidiyor. Genel olarak telefon kullanan birisi değilim sadece arada bir sosyal medyaya giriyor ve gerekirse birilerine ulaşmak ve yazmak için kullanıyorum o kadar. Bu kullanım şartları içerisinde S24FE ile S24 arasındaki fark benim için fark edilir olur mu? 2 telefonu da en 6 yıl kullanabilir miyim?

20 bin üstünde her zaman Apple ürün almak mantıklıdır IPhone'lara yönelin.

Ellie denk düşmeyelim oğlum.

Herkes birbirine beğenmedim veriyor, ilginç bir durum.

Ellie denk düşmeyelim oğlum.
Maalesef uzun yıllar android kullandım ve ekosistemim android üzerine kurulu olduğu için samsung almak benim adıma daha mantıklı, ek olarak yanlışım yok ise s24-s24fe'ye denk İphone'lar 30k bakından daha yüksek bir fiyat skaladaydı.

FE serisi kısılmış model, premium hissiyatı ve S serisi kalitesini vermiyor. S24 alın, pişman etmez.
Hiç amiral gemisi telefon kullanmadım yani en baştan bu hissiyatı bilmediğim için problem yok :D Günümün toplasanız zaten 2-3 saati ya telefonda geçiyor yada geçmiyor. Bu sebepten ötürü hissiyat konusunda takıntım yok tek derdim beni en az 6 yıl sorunsuz götürecek bir cihaz. A50'im ekranında dokunmama sorunu ve patlyacakmış gibi ısınma sorunu yaşamasa kalmaya devam edecektim :D

S24 alın hocam. Bende S23FE var ama daha iyi olabilirmiş diyorum. Ayrıca aramalarda ses problemi çekiyorum. Mikrofon problemi çekiyorum. S24 ultra almayı düşünmeyin zaten gereksiz bir tercih olur. S24 size yeterli gelecektir. Ve yanılmıyorsam ana modellerin kamerası çok daha iyi oluyor. Şuanda kullanmıyor olsanız da ileride ne olur bilinmez, belki fazlaca kullanmaya başlarsınız o zaman da S24 tatmin edici bir kamera ile sizi bekliyor olacaktır. Demeye çalıştığım şey şu, bazıları oyun performanslı telefon alıyor poco falan 4 yıl boyunca sadece oyun oynayacağını falan sanıyor bir hevesle ama maksimum 1-2 yıla bırakacağını tahmin edemiyor. Yani zaten kullanmayacağım diyip paranızın olmasına rağmen bir düşük modeli alırsanız ileride pişman olmayın.

Hocam FE serileri uygun fiyatlandırma için kısılmış ürünlerdir ama onlarda amiral gemisidir elbette. Fazla para harcamak istemeyip bir gün illa değiştiririm derseniz ve a serisinin ergonomisine alıştıysanız FE serisine yönelin. Eğer aldığım telefon beni götürsün en iyisi olsun derseniz de FE serisine yönelmeyip normaline yönelin.

S23'de alınabilir.

S24 alın hocam. Bende S23FE var ama daha iyi olabilirmiş diyorum. Ayrıca aramalarda ses problemi çekiyorum. Mikrofon problemi çekiyorum. S24 Ultra almayı düşünmeyin zaten gereksiz bir tercih olur. S24 size yeterli gelecektir. Ve yanılmıyorsam ana modellerin kamerası çok daha iyi oluyor. Şu anda kullanmıyor olsanız da ileride ne olur bilinmez, belki fazlaca kullanmaya başlarsınız o zaman da S24 tatmin edici bir kamera ile sizi bekliyor olacaktır. Demeye çalıştığım şey şu, bazıları oyun performanslı telefon alıyor POCO falan 4 yıl boyunca sadece oyun oynayacağını falan sanıyor bir hevesle ama maksimum 1-2 yıla bırakacağını tahmin edemiyor. Yani zaten kullanmayacağım deyip paranızın olmasına rağmen bir düşük modeli alırsanız ileride pişman olmayın.

Bende S23 FE kullanıyorum ve evet daha iyi olabilirmiş kamera ve ekran. Onun dışında gayet yeterli ve güzel bir telefon muhtemelende bir süre değiştirmeyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı