Çözüldü A50'ye TWRP kuramıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İki tane Odin sürümü değiştirdim, 2 tane TWRP dosyası değiştirdim fakat hepsinde aynı hata. Odin'de RQS_CLOSE yazıyor ve ekranda da kırmızı renk ile "only official released binaries are allowed to be flashable(recover)" yazıyor. Bootloader kilidi açık cihazın fakat yine de kuramıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Fotoğraf tam olmamış ama yine aynı hata. Bence Odin'e çözüm bulmalıyız.

Sorun bu video ile çözülmüştür, ilgilenen herkes için teşekkürler.

Artık MIUI 12 ROM kurabilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Cosmic OS
Satıp Xiaomi alabilrisin. Bende Xiaomi alacağım. Binlerce ROM'lar çıkıyor. Marka'da pek takmıyor ROM'ları.

@Barong One UI'dan daha fazla avantaj sağlayacak bir tweaks sağladığını düşünmüyorum Custom AOSP ROM'ların. Tercih meselesi tabi, kendim zorunluluktan Lineage OS 17.1 kullanıyordum.

Tamamen nefret ediyorum, bir daha Samsung almayacağım. Android 10 kurduk kasıyor, Android 9 sürümüne düşürmeye de izin vermiyor. Zam gelmese iPhone alırdım ama Xiaomi düşünüyorum.
Anlıyorum. Yazılım kaynaklı problemse çözülür bir şekilde firma tarafından. Custom ROM kurmayı seviyorsanız Xiaomi tercih etmeniz daha isabetli olurmuş. Maalesef, telefonun yarısı vergi nerdeyse, XR bile uçtu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…