A51 root atmaya değer mi?

kaan6789

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanlarda telefonuma root atmayı düşünüyorum ama biraz bilgi almam gerek ve karar sürecinde yardım gerekiyor. Öncelikle telefona root atma sebebim çok yavaş olması, bununda yaxılımdan dolayı yavaşlatıldığını düşünüyorum ve telefonun yazılımın eski olması, root atarsam sizce hızlanır mı? Root atmak için uygulamalar yüklemek gerekiyor sanırım telefona yüklenen uygulamalar güvenilir mi? Tabii ki en başta root atmak yasal mı?

Merhaba, yakın zamanlarda telefonuma root atmayı düşünüyorum ama biraz bilgi almam gerek ve karar sürecinde yardım gerekiyor. Öncelikle telefona root atma sebebim çok yavaş olması, bununda yaxılımdan dolayı yavaşlatıldığını düşünüyorum ve telefonun yazılımın eski olması, root atarsam sizce hızlanır mı? Root atmak için uygulamalar yüklemek gerekiyor sanırım telefona yüklenen uygulamalar güvenilir mi? Tabii ki en başta root atmak yasal mı?
Root atmak yasal. Onlarca telefona root attım şunu söyleyebilirim ki; telefonunuza KERNEL atmadıkça çok fazla performans artışı beklemeyin. Sadece root ile arayüzde hızlanma yaşarsınız ama oyun gibi şeylerde bir performans artışı olmaz.

Root atmak yasal. Onlarca telefona root attım şunu söyleyebilirim ki; telefonunuza KERNEL atmadıkça çok fazla performans artışı beklemeyin. Sadece root ile arayüzde hızlanma yaşarsınız ama oyun gibi şeylerde bir performans artışı olmaz.
Yok zaten arayüz hızlanması önemli benim için. Telefonumda garip garip takılmalar oluyor gerçekten çok sinir bozucu oluyor benim için akıcı olsun yeterli,oyun oynamadığım için sorun değil o kısım.

Yok zaten arayüz hızlanması önemli benim için. Telefonumda garip garip takılmalar oluyor gerçekten çok sinir bozucu oluyor benim için akıcı olsun yeterli,oyun oynamadığım için sorun değil o kısım.
O zaman gönül rahatlığı ile kurabilirsin. Supersu ile kurmanızı öneririm. Yüklenecek uygulamalar güvenlidir o sorunuzu da cevaplamış olayım. Youtube'da bir sürü bunun hakkında video var, bakabilirsiniz.

O zaman gönül rahatlığı ile kurabilirsin. SuperSU ile kurmanızı öneririm. Yüklenecek uygulamalar güvenlidir o sorunuzu da cevaplamış olayım. YouTube'da bir sürü bunun hakkında video var, bakabilirsiniz.

Anladım. İnternete bir video vardı e-Devlet'e giremiyordu root olduğu için onu nasıl yaparım telefondan e-Devlet kullanmayacak mıyım?

Root erişimi kısaca sistem dosyalarını okuma ve yazma izni almanızdır, cihazınızı hızlandırmazlar. Root erişimi ile yapabileceğiniz en büyük hızlandırma girişimi gereksiz sistem uygulamalarını kaldırmak ve CPU çekirdek hızlarını yüksek bir seviyede kilitlemektir ancak bunun da etkisi epey minimal.

Eğer KNOX özelliklerini önemsiyorsanız bulaşılacak iş değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı