A51 telefonda Android sürümü düşürme

siyamaske

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar ben telefonu Android 12'ye yükselttim ve Android 12'de problemler var, çok da beğenmediğim için Android 11'e geri döneyim dedim. Bilmiyorum diye de burada konu açayım dedim. Bir yolu var mı bunu yapmanın? İnternette baktım, firmvare diye bir şey varmış ama neye bakarak yükleyeceğimi veya nasıl indireceğimi bilmiyorum ama Build version ya da csc diye bir şey lazımmış. Ben biliyormuş gibi gözüktüğümü biliyorum ama hiçbir şey bilmiyorum. Bu dovngrade mevzusu konusunda root falan attım telefona ama dovngrade yapabilirsem ilk defa olacak yani yabancıyım böyle konulara. Bu arada telefonun ismi Samsung A51, model numarası- SM-A515F, yapım numarası- A515FXXU5fvc2. Lazım olursa diye söyledim, bir yolu varsa söyleyin ve telefon rootlu ve tvrp yüklü. Biraz hızlı cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet doğru ser yazıyor galiba Rusya.

Bunu indirin;

Bu rehber ile yükleyin;

Android 13 gelmiş, deneyebilirsiniz.

Çok Teşekkürler cevabınız için çok kolay birşey olduğunu öğrendim oyuzden deneyeyim dedim işe yaradı şuanda android 11 kullanıyorum sanki Windows 11 den Windows 10 geçmiş gibiyim cevabınız için teşekkürler

Root veya TWRP'ye gerek yok

Cihaz yurt dışı. Doğru mu?

Hocam konuyla pek alakalı olmayan bir sorum olacaktı. Bizde yurt dışı J7 Prime var ve güncelleme almıyor yazılım bilgilerine geldiğimde united arab emirates diye bir bölüm var cihaz Arabistandan getirilmiş sanırım nasıl güncellenir bu cihaz?

Hocam konuyla pek alakalı olmayan bir sorum olacaktı. Bizde yurt dışı J7 Prime var ve güncelleme almıyor yazılım bilgilerine geldiğimde united arab emirates diye bir bölüm var cihaz Arabistandan getirilmiş sanırım nasıl güncellenir bu cihaz?

IMEI atılmış. Cihaz kaçak ihtimalle. Ben daha önce sıfırlama yaptığımda arama yapamıyordum. Güncelleme yapmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı