A51 vs A32

G. Sara

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar bundan tam 1 ay önce 7 Temmuz'da bir telefon aldım. Samsung A32 128/6 GB ve ne mi oldu dersiniz? Tam 15 gün sonra telefonun ekranı bozuldu, dokunmatik yarım çalışmaya başladı. Köyde olduğum için kaldı öyle. Koydum bir kenara gözüm gibi baktım bir şey olmasın diye sonra 19 Ağustos günü geldik servise verdik ve iade talep ettik. Kabul edildi şimdi yeni bir telefon alacağım Samsung A51'i (A51 256/8 GB) gördüm, baktım fiyatlar neredeyse aynı. Karşılaştırayım dedim karar veremedim. Dedim sizlere sorayım sizlere fotoğraf vs. sağlayacağım özellikleri karşılaştırıp en iyisini seçmek sizde ama sizlere önce telefon kullanma tarzımdan bahsedeyim ki ona göre seçin. Ben telefonu öyle çok kullanan birisi değilim. Oyun yüklerim belirli oyunlarım vardır 5-10 tane sadece onları oynarım. Gözüme çarpan oyun olursa onları yüklerim o kadar. Depolama benim için çok önemlidir çünkü bir bakmışım saatler içerisinde 10 GB doldurmuşum kamera kısmı çok önemli değildir ama güzel olması gerekir beni en çok kapsayan kısmı oyundur oyunlarda kasmayacak görüntünün yağ gibi aktığın bir telefon severim.

Özellikler.
1629923666590.png

1629923687052.png

1629923711544.png
1629923739015.png
1629923765281.png
1629923785738.png
1629923802115.png

Evet biliyorum biraz fazla resim var ama uğraşırsanız bakmaya yardım eden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben telefonu öyle çok kullanan birisi değilim. Oyun yüklerim belirli oyunlarım vardır 5-10 tane sadece onları oynarım. Gözüme çarpan oyun olursa onları yüklerim o kadar. Depolama benim için çok önemlidir çünkü bir bakmışım saatler içerisinde 10 GB doldurmuşum kamera kısmı çok önemli değildir ama güzel olması gerekir beni en çok kapsayan kısmı oyundur oyunlarda kasmayacak görüntünün yağ gibi aktığın bir telefon severim.

Samsung A51 iyi bir seçim olacaktır. Grafik birimi helio G80'den daha güçlüdür. Daha ince, daha hafif. Kamera olarak üzmez. Oyun için alacaksanız daha iyi chipsetli cihazlar bulabilirsiniz.

Merhabalar bundan tam 1 ay önce 7 Temmuz'da bir telefon aldım. Samsung A32 128/6 GB ve ne mi oldu dersiniz? Tam 15 gün sonra telefonun ekranı bozuldu, dokunmatik yarım çalışmaya başladı. Köyde olduğum için kaldı öyle. Koydum bir kenara gözüm gibi baktım bir şey olmasın diye sonra 19 Ağustos günü geldik servise verdik ve iade talep ettik. Kabul edildi şimdi yeni bir telefon alacağım Samsung A51'i (A51 256/8 GB) gördüm, baktım fiyatlar neredeyse aynı. Karşılaştırayım dedim karar veremedim. Dedim sizlere sorayım sizlere fotoğraf vs. sağlayacağım özellikleri karşılaştırıp en iyisini seçmek sizde ama sizlere önce telefon kullanma tarzımdan bahsedeyim ki ona göre seçin. Ben telefonu öyle çok kullanan birisi değilim. Oyun yüklerim belirli oyunlarım vardır 5-10 tane sadece onları oynarım. Gözüme çarpan oyun olursa onları yüklerim o kadar. Depolama benim için çok önemlidir çünkü bir bakmışım saatler içerisinde 10 GB doldurmuşum kamera kısmı çok önemli değildir ama güzel olması gerekir beni en çok kapsayan kısmı oyundur oyunlarda kasmayacak görüntünün yağ gibi aktığın bir telefon severim.

Özellikler.
Eki Görüntüle 1148640
Eki Görüntüle 1148641
Eki Görüntüle 1148642Eki Görüntüle 1148643Eki Görüntüle 1148644Eki Görüntüle 1148645Eki Görüntüle 1148648

Evet biliyorum biraz fazla resim var ama uğraşırsanız bakmaya yardım eden herkese teşekkürler.

Bu bütçeye Realme 7 öneriyorum, A51 ve A32 modelinden daha güçlü/iyi bir cihaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı