G. Sara
Hectopat
- Makaleler
- 1
Merhabalar bundan tam 1 ay önce 7 Temmuz'da bir telefon aldım. Samsung A32 128/6 GB ve ne mi oldu dersiniz? Tam 15 gün sonra telefonun ekranı bozuldu, dokunmatik yarım çalışmaya başladı. Köyde olduğum için kaldı öyle. Koydum bir kenara gözüm gibi baktım bir şey olmasın diye sonra 19 Ağustos günü geldik servise verdik ve iade talep ettik. Kabul edildi şimdi yeni bir telefon alacağım Samsung A51'i (A51 256/8 GB) gördüm, baktım fiyatlar neredeyse aynı. Karşılaştırayım dedim karar veremedim. Dedim sizlere sorayım sizlere fotoğraf vs. sağlayacağım özellikleri karşılaştırıp en iyisini seçmek sizde ama sizlere önce telefon kullanma tarzımdan bahsedeyim ki ona göre seçin. Ben telefonu öyle çok kullanan birisi değilim. Oyun yüklerim belirli oyunlarım vardır 5-10 tane sadece onları oynarım. Gözüme çarpan oyun olursa onları yüklerim o kadar. Depolama benim için çok önemlidir çünkü bir bakmışım saatler içerisinde 10 GB doldurmuşum kamera kısmı çok önemli değildir ama güzel olması gerekir beni en çok kapsayan kısmı oyundur oyunlarda kasmayacak görüntünün yağ gibi aktığın bir telefon severim.
Özellikler.
Evet biliyorum biraz fazla resim var ama uğraşırsanız bakmaya yardım eden herkese teşekkürler.
Özellikler.
Evet biliyorum biraz fazla resim var ama uğraşırsanız bakmaya yardım eden herkese teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: