A52 arka kapakta açılma

Teknoloji şans işidir. Mesala POCO, Xiaomi gibi telefonlar yazılım sorunlu. Bakıyorsun bazıları sıkıntısız kullanıyor bazılarında da çok sıkıntı çıkıyor.
A52 zaten forumda önerilen bir telefon ancak çoğu kişi bu sorundan bahsederek öneriyor. Yine de Xiaomi'nin çöp arayüzüyle muhatap olacağıma kasasında açıklık olup One UI 3.1 kullanmayı tercih ederim, ki ettim de.

Ayni telefonu aldığım için almadan önce araştırma yapmıştım. Bu sorunu teknik servis sorunlu olarak saymıyor, iade alinmiyordu en son. Değişti ise bilmiyorum ancak THH ile uğraşılip 3 ay telefonsuz kalinacagina sorun yaratmayacak açıklığa göz yumulmasi daha mantıklı. Zaten bu telefon alınmadan önce azıcık arastirildiysa kumar oynandığınin aşikar olduğu belli olurdu. Samsung'u savunmuyorum ancak sorun yaşayanlar varken ve iadesi alinmazken bu telefonu alınca risk de alıyorsunuz. Kiminde çıkarken kiminde çıkmıyor, konu sahibi sanssizlar tarafında.

Araştırdım tabii ki hocam, körlemesine almadım ancak bu sorunla karşılaşanlar kadar karşılaşmayan alıcı da olunca dediğim gibi fiyat bandındaki en iyisi buydu. Diğer markalardaki yazılım sorunu daha sıkıntılı geldi açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırdım tabii ki hocam, körlemesine almadım ancak bu sorunla karşılaşanlar kadar karşılaşmayan alıcı da olunca dediğim gibi fiyat bandındaki en iyisi buydu. Diğer markalardaki yazılım sorunu daha sıkıntılı geldi açıkçası.
O segmentte daha az fiyat farkına Realme 7 Pro vardı. Aynı işlemci ve yazılım da sıkıntı yok.

A50 cihazımda benzerbir sorun vardı. Aldıktan bir süre sonra oldu. Garantiye verip açıp kapatın dedim. 10 dakikada yaptılar.
İade etmeye çalışıp (telefonlarda iyice uğraştırıyorlar) olursa öyle olmayanının gelmesini umabilirsiniz ama anlaşılan fabrika kapağı pek güzel kapatamıyor.

Samsung teknik servis bence ülkedeki en iyi teknik servis. Adamların iş yapan elemanları hemen arkada duruyor. Normalde siz müşteri ile konuşan kişiye derdinizi anlatırsınız. Onun kapasitesi ne ise, iş yapan elemana ne ulaştırabilirse odur. Burada gerekirse adam çıkıp geliyor.

Annemin jack'ı bozulmuştu. 10 dakikada yaptılar. En hızlı yerde bile akşam olunca topluca iş yapanlara gider. Ertesi gün yaparlar. Akşamında geri döner. Sizi çağırırlar. Siz ne zaman müsait olursanız anca o zaman alırsınız. Sürekli müsait olsanız bile 2 gün geçmiş oluyor.

Peki sizce temiz kullanımda uzun ömürlü olabilecek bir model mi?
Uzun ömürden kastınız nedir? Bence 3-4 yılı çok rahat çıkaracak bir cihaz.

A50 cihazımda benzerbir sorun vardı. Aldıktan bir süre sonra oldu. Garantiye verip açıp kapatın dedim. 10 dakikada yaptılar.
İade etmeye çalışıp (telefonlarda iyice uğraştırıyorlar) olursa öyle olmayanının gelmesini umabilirsiniz ama anlaşılan fabrika kapağı pek güzel kapatamıyor.

Samsung teknik servis bence ülkedeki en iyi teknik servis. Adamların iş yapan elemanları hemen arkada duruyor. Normalde siz müşteri ile konuşan kişiye derdinizi anlatırsınız. Onun kapasitesi ne ise, iş yapan elemana ne ulaştırabilirse odur. Burada gerekirse adam çıkıp geliyor.

Annemin Jack'ı bozulmuştu. 10 dakikada yaptılar. En hızlı yerde bile akşam olunca topluca iş yapanlara gider. Ertesi gün yaparlar. Akşamında geri döner. Sizi çağırırlar. Siz ne zaman müsait olursanız anca o zaman alırsınız. Sürekli müsait olsanız bile 2 gün geçmiş oluyor.

Aynen 3 4 yıllık bir kullanım kastım.

Annemin Jack'ı bozulmuştu. 10 dakikada yaptılar. En hızlı yerde bile akşam olunca topluca iş yapanlara gider. Ertesi gün yaparlar. Akşamında geri döner. Sizi çağırırlar. Siz ne zaman müsait olursanız anca o zaman alırsınız. Sürekli müsait olsanız bile 2 gün geçmiş oluyor.

O zaman iade ile uğraşmayıp garanti kapsamında sorunu gidermek daha makul bir seçenek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı