A52 hızlı şarj bataryaya zarar verir mi?

Just a Minute

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Arkadaşlar A52 telefon aldım, aklımda takılan şu: Şarja takınca hızlı şarj diyor ve baya tatmin edici hızda şarj oluyor güzel ama hep hızlı şarjda olması bataryaya zarar verir mi? Veriyorsa hızlı şarjdan normale geçiliyor mu? Teşekkür ederim cevap verenlere.

Nope, genelde batarya farklı bölümlere ayrıldığı için hızlı şarj özelliğinin zararı olmaz ama yıllar geçince zamanla batarya ölüyor. :)

Telefonu şarja takınca hızlı şarj bildirimine panelden tıklayın, oradan kapatabilirsiniz.

@Hououin Kyouma @T21 @439640 arkadaşın bilgisi yok demek ki bu konuda ki bu yüzden konu açmış. İnsanları aşağılamanızın sebepleri nelerdir? Hahaha atmanızın sebebi nedir? Konu sahibinin bilgisi olsaydı konu açma gereği duymazdı zaten. İnsanlar buraya yardım almaya geliyor sizin onla dalga geçmeniz için değil.

Yazdığı cümleye güldüm sadece. Bilgisizlikten dolayı vb. gülmedim zaten. Öyle neden ile gülmem de.

Zarar vermez. Zaten hızlı şarj özelliği varsa batarya da buna göre üretiliyor.

Nope, genelde batarya farklı bölümlere ayrıldığı için hızlı şarj özelliğinin zararı olmaz ama yıllar geçince zamanla batarya ölüyor. :)

Telefonu şarja takınca hızlı şarj bildirimine panelden tıklayın, oradan kapatabilirsiniz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.:)

Arkadaşlar A52 telefon aldım, aklımda takılan şu: Şarja takınca hızlı şarj diyor ve bayağı tatmin edici hızda şarj oluyor güzel ama hep hızlı şarjda olması bataryaya zarar verir mi? Veriyorsa hızlı şarjdan normale geçiliyor mu? Teşekkür ederim cevap verenlere.

Hayır bir şey olmaz.
Batarya buna göre üretiliyor zaten, cihazın desteklediğinden fazla güç veren bir adaptör kullanmazsan sorun olmaz.

A52 25W destekliyor en fazla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı