Çözüldü A520M-H BIOS açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mojito339

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba A520M-H Gigabyte anakartım var. BIOS'tan CSM kapalı ve Fast bootu ultraya aldım. Del tuşuna basıyorum BIOS'a girmiyor. Yardım eder misiniz? Bozuldu mu ne oldu acaba?

Çözüm
Windows ayarlarından kurtarmaya girin, gelişmiş başlangıcı seçin. Bilgisayarınız yeniden başladığında gelen ekranda sorun gidere tıklayın ve UEFI bellenim ayarlarına girin.

Hocam bunu denedim dediğiniz kurtarma yerini bulamadım "shutdown.exe /r /o /t 1" bu komutu kullanarak aynı yere gidip konuyu çözdüm teşekkür ederim.
Windows ayarlarından kurtarmaya girin, gelişmiş başlangıcı seçin. Bilgisayarınız yeniden başladığında gelen ekranda sorun gidere tıklayın ve UEFI bellenim ayarlarına girin.

Hocam bunu denedim dediğiniz kurtarma yerini bulamadım "shutdown.exe /r /o /t 1" bu komutu kullanarak aynı yere gidip konuyu çözdüm teşekkür ederim.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı