Bütçeyi 200TL aşıp, 1TB alsanız iyi olur:Arkadaşlar anakartim bu. A520M-K.
Buna uygun bir SSD önerir misiniz?
500-512 olabilir.
Bütçe: 2K alti alinabilecek en iyi SSD olsun.
Simdiden teşekkürler.
Hocam m2 zaten var.Bütçeyi 200TL aşıp, 1TB alsanız iyi olur:
DRAM'li bir modeldir.
![]()
XPG Spectrix S40G AS40G-512GT-C PCI-Express 3.0 512 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Spectrix S40G AS40G-512GT-C PCI-Express 3.0 512 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Spectrix S40G AS40G-512GT-C PCI-Express 3.0 512 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.433,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam X1, SATA portuna çevirici takıp kullanırsınız, SATA SSD pek alınmaz yani. Laptop gibi çevirici takamayan kişiler için daha çok öneriyoruz.Hocam m2 zaten var.
M.2 zaten var hocam. Anakart 1 tane kabul ediyor.Ben m2 olmayan ssd istiyorum.
Hocam X1, SATA portuna çevirici takıp kullanırsınız, SATA SSD pek alınmaz yani. Laptop gibi çevirici takamayan kişiler için daha çok öneriyoruz.
En ucuz bu var:Hocam alinacabilecek ucuz ve uyumlu anakartima bir dönüştürücü önerir misiniz?
Isimi gorur yani?
Göreceğini düşünüyorum. Alfais öyle üst düzey bir marka değil ama ucuza iş gören bir firma.Isimi gorur yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.