A520M k V2 anakart 5700x3D ile uyumlu çalışır mı?

Bay Maymun

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir işlemci almayı planlıyorum FPS oyunları için. Direkt AM5'e geçmeye düşünmüyorum, parçaları satmak yenilerini almak uğraşmak istemiyorum ve bütçemde yetmiyor zaten. Neyse sorum şu, benim anakartım A520M k V2 eğer ki 7 5700x3D alırsam herhangi bir problem çıkartır mı acaba?

Sorun olmaz calisir. Sistemin geri kalani nedir? Bu islemciye gecmeye degecek mi diye soruyorum.

Hocam 4060 ve 5 5600 bütçem şu an AM5'e geçmek için yetmiyor 2. el de almak istemiyorum zaten 1.5 yıla askere gideceğim askerden geldiğimde asıl sistemi yapacağım şu anlık böyle PUBG olsun CS:GO Fortnite olsun onlar için yükseltmeyi planlıyorum 5600 Fortnite ve PUBG için yetmiyor kasıyor biraz araştırdığımda işlemci daha önemliymiş onlarda.

Senin ne AM5'e ne de 5700x3D ye gecmene gerek yok. Gercekten uygun fiyata gecme firsatin olursa gec. Evet Online rekabetci oyunlar islemci tarafina daha cok bakar ama senin durumunda 4060 icin 5600 zaten yeterli. Takilma kasma sorununu cozmeye odaklan, islemciden kaynaklandigini sanmiyorum. En cok oynanan rekabetci oyunu CS2 de almak istedigin islemci ile arasinda neredeyse fark olmayacak.

Senin ne AM5'e ne de 5700x3D ye gecmene gerek yok. Gercekten uygun fiyata gecme firsatin olursa gec. Evet Online rekabetci oyunlar islemci tarafina daha cok bakar ama senin durumunda 4060 icin 5600 zaten yeterli. Takilma kasma sorununu cozmeye odaklan, islemciden kaynaklandigini sanmiyorum. En cok oynanan rekabetci oyunu CS2 de almak istedigin islemci ile arasinda neredeyse fark olmayacak.

Valorant CS:GO gibi oyunlarda kasmıyor gayet iyi ama ne bileyim GameLoop PUBG olsun Fortnite olsun bunun gibi oyunlarda kasıyor rahat rahat oynayamıyorum ondan değiştirmek istiyorum :)

Valorant CS:GO gibi oyunlarda kasmıyor gayet iyi ama ne bileyim GameLoop PUBG olsun Fortnite olsun bunun gibi oyunlarda kasıyor rahat rahat oynayamıyorum ondan değiştirmek istiyorum :)

Kendın soyluyorsun, ıslemcıye bakıyor bu oyunların hepsı ve bır kısmı sorunluyken bır kısmı duzgun calısıyor. Sorun ıslemcı de degıl.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı