Merhaba dostlar. Stok soğutucu söktüm. Videoda bahsedilen adımlara baktım ama bir türlü oturmuyor. Nasıl monte edeceğim? Gösterdiği gibi kırmızıların içine yerleştirdim ama vidalar hiç dönmüyor gibi.
Eki Görüntüle 1947254
Backplate'i tutup üstüne bu kırmızı şeyleri koy daha sonra iki tane dışa doğru demir parçası olması lazım onları uzun vidalar ile sabitle.
Arkada backplate var mı? Anakartın arkasında olması lazım.Kırmızıları boşluklara yerleştirdim. Demir parçalara vidaları koyup kırmızılara yerleştirdim ama hiç dönmüyor.
Arkada backplate var mı? Anakartın arkasında olması lazım.
Nohut tanesi kadar sürüp kart tarzı bir şey ile işlemci yüzeyine yayın.Kasayı kaldırdığımda ses duydum. Arka tarafı söküp baktığımda backplate olduğunu gördüm onu sabitleyip takabildim çok şükür ki. Şimdi termal macun sıkacağım. Ne kadar sıkmam gerek?
Nohut tanesi kadar sürüp kart tarzı bir şey ile işlemci yüzeyine yayın.
Zaten tek kullanımlık kutudan çıkan macun. İyi bir problem gözükmüyor.Soğutucu içinden çıkan macunu kullandım. Çok sıkmadım ince bir şekilde çıktığı içinde çarpı yapıp yaydım. İyi midir?
Eki Görüntüle 1947307
Zaten tek kullanımlık kutudan çıkan macun. İyi bir problem gözükmüyor.
Sana kalmış ama zaten şase halinde tek kullanımlık oluyor onlar. İyice muhafaza etmezsen zaten o macun kurur.Çok teşekkür ederim. Tamamını kullanmadım hala içinde var macun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.