A520M-K-v2 sisteme nasıl bir M.2 SSD almak gerekiyor?

sefather21

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gigabyte A520M-K-v2 anakartım var. Bildiğiniz üzere M.2 SSD slotu 1 tane var. Bu slota agi marka DRAM'li 500GB M.2 SSD takılı, oyun vs. için ekstra 1 TB SSD alıp dönüştürücü kullanmayı düşünüyorum. Sorun ise şu;
Kaliteli DRAM'li 1 TB SSD alıp M.2 slotuna takıp işletim sistemini oraya kurup, şu an kullandığım SSD'yi dönüştürücü olarak PCI-e slotuna takmam mı daha mantıklı yoksa en ucuz 1 TB SSD'yi alıp dönüştürücü ile kullanmam mı daha mantıklı olur? Not: Dönüştürücü ile alacağım Max okuma yazma hızı 1000 MB.

Sadece depolama için kullanacağınızdan SATA SSD alabilirsiniz. Hem dönüştürücüye gerek kalmaz hem de fiyat performans sağlanır. DRAM'li M.2 SSD'yi dönüştürücüyle kullansam ben şahsen gece uyuyamazdım.

Sadece depolama için kullanacağınızdan SATA SSD alabilirsiniz. Hem dönüştürücüye gerek kalmaz hem de fiyat performans sağlanır. DRAM'li M.2 SSD'yi dönüştürücüyle kullansam ben şahsen gece uyuyamazdım.

hocam sanırım bunlar 500 mb kadar veriyor hız olarak, bu sebeple ucuz bi m2 ssd alıp dönüştürücü kullansam daha iyi olmaz mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı