A520M vs B450M

kebabexe

Hectopat
İşlemci 5600 ekran kartı 4060.
Hangi anakart daha uzun ömürlü olur? Bilgisayar çoğunlukla oyun için kullanılacak. İlk masaüstüm olacak. Hangisi daha dayanıklı, kaliteli ve ömürlüktür.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-29-13-41-40-45_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-07-29-13-41-40-45_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 5600 ekran kartı 4060.
Hangi anakart daha uzun ömürlü olur? Bilgisayar çoğunlukla oyun için kullanılacak. İlk masaüstüm olacak. Hangisi daha dayanıklı, kaliteli ve ömürlüktür.

A serisinde overclock olmuyor MOSFET'leri daha çok ısınıyor bu da işlemci ve ekran kartının daha çok ısınmasına neden oluyor benim kullandığım anakart a serisi bana b serisi önerdiler ama bütçem yetmediği için alamadım.

A serisinde overclock olmuyor MOSFET'leri daha çok ısınıyor bu da işlemci ve ekran kartının daha çok ısınmasına neden oluyor benim kullandığım anakart a serisi bana b serisi önerdiler ama bütçem yetmediği için alamadım.

Kendiniz ek bir MOSFET soğutucu taktınız mı hocam? Bu şekilde bu MOSFET ısınma problemi çözülebilir mi ucuz yoldan

Kendiniz ek bir MOSFET soğutucu taktınız mı hocam? Bu şekilde bu MOSFET ısınma problemi çözülebilir mi ucuz yoldan.

O şekilde çözenler var fakat elektrik akımına zarar vermekten korktuğum için dokunmadım sıvı soğutucu takarak işlemcinin ısısını undervoltage yaparak ekran kartının ısısını arttırdım BIOS Update bir noktada gerektiği için a serisindeki anakartların chipseti kötü olduğu için b serisi anakart almak her zaman daha avantajlı bana bu şekilde söylemişti bilgisayardan anlayan arkadaşlar anakart uygulamaları ile MOSFET sıcaklıklarıma baktığımda 70 72 bazen daha yüksek olduğunu kendimde görmüş oldum elinde bütçen varsa X serisi en kalitelisi daha sonrasında b ve diğer seriler geliyor.

O şekilde çözenler var fakat elektrik akımına zarar vermekten korktuğum için dokunmadım sıvı soğutucu takarak işlemcinin ısısını undervoltage yaparak ekran kartının ısısını arttırdım BIOS Update bir noktada gerektiği için a serisindeki anakartların chipseti kötü olduğu için b serisi anakart almak her zaman daha avantajlı bana bu şekilde söylemişti bilgisayardan anlayan arkadaşlar anakart uygulamaları ile MOSFET sıcaklıklarıma baktığımda 70 72 bazen daha yüksek olduğunu kendimde görmüş oldum elinde bütçen varsa X serisi en kalitelisi daha sonrasında b ve diğer seriler geliyor.
Çok teşekkür ederim hocam vallaha az kalsın a serisi alacaktım.

MSI Ventus kart almanı önermem kimse önermez soğutma sistemi çok kötü çok yüksek dereceler görüyor
Kasanın hava akışı iyi olursa da sıkıntı yaratır mı hocam bir de bu 22-23 k fiyatlarda daha iyi bulabilir miyiz? En ucuz olarak gördüğüm için bu sistemi düşünmüştüm

Kasanın hava akışı iyi olursa da sıkıntı yaratır mı hocam bir de bu 22-23 k fiyatlarda daha iyi bulabilir miyiz? En ucuz olarak gördüğüm için bu sistemi düşünmüştüm
Hocam birde çektiği güç az olduğu için ısınmaz diye düşünmüştüm ama tabi belli olmaz

Kasanın hava akışı iyi olursa da sıkıntı yaratır mı hocam bir de bu 22-23 k fiyatlarda daha iyi bulabilir miyiz? En ucuz olarak gördüğüm için bu sistemi düşünmüştüm.

Sistem bulmaya çalışayım hocam hava akışından ziyade ekran kartın daha iyi olursa kafanda rahat eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı