A520M vs B450M

kebabexe

Hectopat
İşlemci 5600 ekran kartı 4060.
Hangi anakart daha uzun ömürlü olur? Bilgisayar çoğunlukla oyun için kullanılacak. İlk masaüstüm olacak. Hangisi daha dayanıklı, kaliteli ve ömürlüktür.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-29-13-41-40-45_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-07-29-13-41-40-45_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sağ olun hocam.

Buna bakabilirsin sistemlerin fiyatları artmış 1 sene önce bu fiyatlara 4060 Ti sistemler vardı bunada bakabilirsin özelleştirip işlemciyi Ryzen 5 5600 anakartı B450M yapabilirsin.

Ekran kartı markasına baktığındada bilmediğin bir marka diye korkmana gerek yok geçen sene bir ankette en az arıza yapan markaların başını çeken köklü bir şirket.

Buna bakabilirsin sistemlerin fiyatları artmış 1 sene önce bu fiyatlara 4060 Ti sistemler vardı bunada bakabilirsin özelleştirip işlemciyi Ryzen 5 5600 anakartı B450M yapabilirsin.

Ekran kartı markasına baktığındada bilmediğin bir marka diye korkmana gerek yok geçen sene bir ankette en az arıza yapan markaların başını çeken köklü bir şirket.

Dostum sistemi satın aldıysan iptal et çok daha ucuza çok daha iyi bir sistem var şimdi birisi paylaşmış forumdan almadıysanda bunu alabilirsin hem daha iyi parçalara sahip PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri kasayı Vento yapabilirsen daha iyi olur.

Son düzenleme:

Dostum sistemi satın aldıysan iptal et çok daha ucuza çok daha iyi bir sistem var şimdi birisi paylaşmış forumdan almadıysanda bunu alabilirsin hem daha iyi parçalara sahip PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri kasayı Vento yapabilirsen daha iyi olur.
Çok teşekkür ederim iptal edip bundan aldım. Sayenizde düzgün bir sistem aldım. Az kalsın ventusa para veriyordum siz öyle diyince forumda da baktım biraz Cidden kötü bir kartmış çok teşekkür ederim tekrardan :)

Çok teşekkür ederim iptal edip bundan aldım. Sayenizde düzgün bir sistem aldım. Az kalsın ventusa para veriyordum siz öyle deyince forumda da baktım biraz cidden kötü bir kartmış çok teşekkür ederim tekrardan :)

Rica ederim bu sistemide bende az önce forumda gezerken gördüm bu site güvenilir fakat aklıma gelmediğinden bakmamıştım hayırlı olsun şimdiden iyi oyunlar iyi eğlenceler mutlu vakit geçir sistemini temiz tutmayı unutma performans için önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı