A54 vs S23

ÜlgenHan

Megapat
İyi günler.

A54 ile S23 arasında fiyatına göre ciddi bir fark var mı? Bu fiyat farkını ödemeye değer mi?

Pek oyun oynayan birisi değilim.

Fiyat farkını ödemeye değer tabi ki, ancak günlük kullanıcı iseniz A54 yeterli.
Evet oyun harici normal bir kullanım.
Aynı segmentte bile değiller. A54 dediğimiz model S10 ayarında, kısacası S23'ün ezici bir üstünlüğü var.
S23'ün bataryası kafamı karıştırıyor. Birde ekran büyüklüğü farkı da bu sefer s23+ düşündürüyor buda fiyat farkını uçuruyor.

Ben S23 almaktansa A54 alırım kalan parayı dolara falan koyarım sonra lazım olur ya da sonra telefonu yenilerim günlük kullanıcıya göre A54 fazla bile olabilir.

İyi günler.

A54 ile S23 arasında fiyatına göre ciddi bir fark var mı? Bu fiyat farkını ödemeye değer mi?

Pek oyun oynayan birisi değilim.

Tabii ki de S23.

S23'ün bataryası kafamı karıştırıyor. Birde ekran farkı da bu sefer s23+ düşündürüyor buda fiyat farkını uçuruyor.
S23'ün pil performansı gayet iyi bir düzeyde. S22 ve önceki modeller gibi verimsiz bir SoC'u yok.

Evet oyun harici normal bir kullanım.

S23'ün bataryası kafamı karıştırıyor. Birde ekran büyüklüğü farkı da bu sefer s23+ düşündürüyor buda fiyat farkını uçuruyor.
Ben 128GB A54 kullanıyorum gayet memnunum gerek performans gerek kamerası gerek bataryası olsun. Tüm gün aktif kullandığım halde sabahtan şu ana dek %50 gitmiş şarj. Bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…