İyi günler.
A54 ile S23 arasında fiyatına göre ciddi bir fark var mı? Bu fiyat farkını ödemeye değer mi?
Pek oyun oynayan birisi değilim.
Şimdi ortada ciddi fark var, bu farklar ekran kalitesi, kamera, performans vs dan S23den yana. Lakin fiyat farkıda ciddi derecede. En az 12500tl fark aralarında. Bu farkla daha iyi kameralı, performanslı, ekranlı bir telefona sahip oluyorsun. Buradaki kararı senin vermen lazım, bunlar ne kadar önemli senin için? Burada yabana atılaması gereken şeyin S22, S23lerin 6.1 inç gibi küçük olması. Bu durum sosyal medya kullanımı, forumlarda mesajlajma, dolaşla, oyun oynamada alınan zevk vs şahsen negatif etkisi olacağını düşünüyorum. Ama kişisel birşeyde bu, beni etkileyen seni etkilemeyebilir vs. Ben verir miydim? Eğer ki S23 bu fiyatlarda değil 20klarda olsaydı ve boyutu 6.4 inç olsaydı kesinlikle S23 derdim. Kameranın, ekranın, performansın değeceğini düşünüyorsan tabiki verilirde.
Ben 128GB A54 kullanıyorum gayet memnunum gerek performans gerek kamerası gerek bataryası olsun. Tüm gün aktif kullandığım halde sabahtan şu ana dek %50 gitmiş şarj. Bilginiz olsun.
Hocam sizde sormak istediğim şey, bu telefona ortalama büyüklükte kılıf aldığımızda cepte nasıl duruyor, cebe girmesinde vs sıkıntı oluyor mu?
A54 bataryası bir günü ucu ucuna çıkarırken S23 rahatça çıkarır. Kamera farkı uçurum gibi. A54 daha güncel ama S23 daha uzun ömürlü.
Tavsiyem S23 uzun süre kullanıp 1 kere alacaksınız iyi telefon almalısınız. Şimdiden hayırlı olsun.
Batarya olarak öyle aman aman bir fark yok, %2-3lük anca var. Hatta şu videoda A54 bile geçmiş
Lakin atlanmaması gereken şey, arada ekran boyut farkıda var. Buna rağmen adamlar nasıl bir işlemci kullanmışlarda 3900mah ile, 5000 maha kafa tutuyorlar. Keşke bu telefon biraz daha büyük ve ucuz olsaymış...