A54'ten S22'ye geçilir mi?

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Normalde S23 almayı düşünüyorum, ama malum taksit yok ve alamıyorum. Şimdi A54 satıp, S22 geçebilirim. Ama pil konusunda geriler mi?

A54 5000mAH olmasına rağmen zar zor 4 saat veriyor bilginize. Gelip bana oo bu telefonun mAH yüksek diyip yorum yapmayın rica ediyorum.

Pilim MAh'ı önemli ama işlemcinin tükettiği güçte çok önemli pil konusunda 20 bin liraya s22 yerine S23FE alırdım ben. S22 pil konusunda sizi memnun etmez.

Hocam S22 yüksek ihtimalle A54'e yakın bir batarya performansı verir. Kullanım amacınız nedir?
Genel kullanım, Instagram ve ara sıra oyun.

Pilim MAh'ı önemli ama işlemcinin tükettiği güçte çok önemli pil konusunda 20 bin liraya s22 yerine S23FE alırdım ben. S22 pil konusunda sizi memnun etmez.
S23FE pil süresi maalesef benim cihaz gibi, FE serileri batarya da berbat.

Benim gen 1'li Realme GT2 Pro 8 saati deviriyor, mutlu oldum vallahi.🙃 S22 pil konusunda kanser eder aman diyeyim. Samsung'tan yürüyeceksen S23'e zorlamaya çalış olmuyorsa S23FE.
Öyle yapacağım. Yenilenmiş almayı düşünüyorum, ama o kadar risk almaya değmez. 21k gibi bir fiyata S23 alabiliyorum. Taksitli olsa direkt sıfır alacağım, maalesef yok. Ücretsiz nakit avansta yok.

Normalde S23 almayı düşünüyorum, ama malum taksit yok ve alamıyorum. Şimdi A54 satıp, S22 geçebilirim. Ama pil konusunda geriler mi?

A54 5000MAH olmasına rağmen zar zor 4 saat veriyor bilginize. Gelip bana oo bu telefonun mAh yüksek deyip yorum yapmayın rica ediyorum.

A54 o kadar düşük bir kullanım süresi pek mantıklı gelmedi. Yani nasıl bitiriyorsun hocam? Oyun çok oynanıyor sanırım. Onun dışında taksit konusunda farklı bankalar gibi Fibabanka gibi ayarlanırsa en mantıklısı s23. Eğer hiç uğraşmam dersen S22 alman her türlü daha iyi. Sadece batarya konusunda rahatsız olursun. Onda da powerbank ile iş görür. Amacın performans ise kamera oyun gibi mantıklı. Onun dışında pek fark yaratmaz.

A54 o kadar düşük bir kullanım süresi pek mantıklı gelmedi. Yani nasıl bitiriyorsun hocam? Oyun çok oynanıyor sanırım. Onun dışında taksit konusunda farklı bankalar gibi Fibabanka gibi ayarlanırsa en mantıklısı s23. Eğer hiç uğraşmam dersen S22 alman her türlü daha iyi. Sadece batarya konusunda rahatsız olursun. Onda da powerbank ile iş görür. Amacın performans ise kamera oyun gibi mantıklı. Onun dışında pek fark yaratmaz.
Yani o kadar ağır kullanım yaptığım da yok. Maksimum Instagram bakıyorum. Oyunu çok oynamıyorum, hatta hiç oynamıyorum ama batarya aşırı düşük veriyor. S22 alırsam powerbank taşıyacağım kesin, batarya anlamında düşük. Fibabanka derken tam olarak ne kadar taksit ödeniyor? Faizsiz mi?

Genel kullanım, Instagram ve ara sıra oyun.

Öyle yapacağım. Yenilenmiş almayı düşünüyorum, ama o kadar risk almaya değmez. 21k gibi bir fiyata S23 alabiliyorum. Taksitli olsa direkt sıfır alacağım, maalesef yok. Ücretsiz nakit avansta yok.
Yenilenmiş cihaz almanızı önermem. Yenilenmiş almak yerine temiz 2.el bakabilirsiniz. Sıfır olarak ise S23 FE tercih edebilirsiniz, ortalama 6 saat ekran süresi veriyor.

Yenilenmiş cihaz almanızı önermem. Yenilenmiş almak yerine temiz 2.el bakabilirsiniz. Sıfır olarak ise S23 FE tercih edebilirsiniz, ortalama 6 saat ekran süresi veriyor.
:) Benim demek istediğim taksitli yok, yenilenmiş telefonda 12 ay taksit var.

Olay o.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı