A54'ten S22'ye geçilir mi?

Yani o kadar ağır kullanım yaptığım da yok. Maksimum Instagram bakıyorum. Oyunu çok oynamıyorum, hatta hiç oynamıyorum ama batarya aşırı düşük veriyor. S22 alırsam powerbank taşıyacağım kesin, batarya anlamında düşük. Fibabanka derken tam olarak ne kadar taksit ödeniyor? Faizsiz mi?

Oyun ile olsaydı normal olurdu. Ancak bana normal gibi bir durum gelmedi açıkçası.(Ekran parlaklılığı gibi önemli detaylar var tabii) Onun dışında aynen powerbank olmazsa olmaz zaten. Fibabanka aktif olarak genelde kendim de kullanıyorum. Trendyol vatan gibi çeşitli mağaza ve platformlarda geçiyor. Faizsiz konusunda maalesef. Genel bankalar gibi aynı işlem mevcut. Örnek olarak 3422'ye T.C. Kimlik ile SMS atın. Ardından ne kadar kredi veriyor ona göre hesap oluşturursun hocam.

Oyun ile olsaydı normal olurdu. Ancak bana normal gibi bir durum gelmedi açıkçası batarya ile alakalı sorun da olabilir. Teknoloji işi sonuçta belli olmaz. (Ekran parlaklılığı gibi önemli detaylar var tabii) Onun dışında aynen powerbank olmazsa olmaz zaten. Fibabanka aktif olarak genelde kendim de kullanıyorum. Trendyol vatan gibi çeşitli mağaza ve platformlarda geçiyor. Faizsiz konusunda maalesef. Genel bankalar gibi aynı işlem mevcut. Örnek olarak 3422'ye T.C. Kimlik ile SMS atın. Ardından ne kadar kredi veriyor ona göre hesap oluşturursun hocam.
Fibabankaya göz attım, 3 taksit faizsiz vatan bilgisayar gibi yerlerden bölüyor. Fakat vatan bilgisayarda aşırı bir fiyat var, cihaz 27k orada 34k gibi bir fiyata satılıyor.

Fibabanka ihtiyaç kredisine baktığım zaman, S23 256GB 27.799TL gibi bir rakam, telefonumu 10.800TL gibi bir rakama satabilirim. Etti mi sana 17.000TL.

17.000TL kredi alırsam, vadesini 6 ay taksit yaparsam 20.515,45 TL gibi bir tutar çıkıyor.

Oyun ile olsaydı normal olurdu. Ancak bana normal gibi bir durum gelmedi açıkçası.(Ekran parlaklılığı gibi önemli detaylar var tabii) Onun dışında aynen powerbank olmazsa olmaz zaten. Fibabanka aktif olarak genelde kendim de kullanıyorum. Trendyol vatan gibi çeşitli mağaza ve platformlarda geçiyor. Faizsiz konusunda maalesef. Genel bankalar gibi aynı işlem mevcut. Örnek olarak 3422'ye T.C. Kimlik ile SMS atın. Ardından ne kadar kredi veriyor ona göre hesap oluşturursun hocam.
Normal hocam ya, diğer kişilerde de aynı sorunu yaşıyormuş. Telefon çok kalın, normalde vermemesi lazım.

Fibabanka'ya göz attım, 3 taksit faizsiz Vatan Bilgisayar gibi yerlerden bölüyor. Fakat vatan bilgisayarda aşırı bir fiyat var, cihaz 27k orada 34K gibi bir fiyata satılıyor.

Fibabanka ihtiyaç kredisine baktığım zaman, S23 256 GB 27.799TL gibi bir rakam, telefonumu 10.800TL gibi bir rakama satabilirim. Etti mi sana 17.000TL.

17.000TL kredi alırsam, vadesini 6 ay taksit yaparsam 20.515, 45 TL gibi bir tutar çıkıyor.

Normal hocam ya, diğer kişilerde de aynı sorunu yaşıyormuş. Telefon çok kalın, normalde vermemesi lazım.

3 taksit olayı evet doğru hocam. İlk açtığımızda vatan da açmıştık. Vatan gibi yerlerde bu durum var ama ne yazık ki telefon fiyatları bu sefer üst durumda. İhtiyaç kredisinde de haliyle faiz oluyor. Aslında 3 taksitte de aynı şekilde oluyor internet üzerinden. Ama sanırsam yeni müşteriye özel olması lazım. Yoksa malum babandan bile hayır yok bu dünyada. Ama onun dışında sizin telefon gene iyi vallahi hocam. 10C gibi gerek donanımsal gerek de yazılımsal iyi olmayan telefon kullandıktan sonra. İnşallah 1-2 aya bende S23 FE geçeceğim. Aynısından ablama aldım. Dediğim olayla birlikte gayet güzel bir telefon. Eğer çıkabilirsem S23 düz.

3 taksit olayı evet doğru hocam. İlk açtığımızda vatan da açmıştık. Vatan gibi yerlerde bu durum var ama ne yazık ki telefon fiyatları bu sefer üst durumda. İhtiyaç kredisinde de haliyle faiz oluyor. Aslında 3 taksitte de aynı şekilde oluyor internet üzerinden. Ama sanırsam yeni müşteriye özel olması lazım. Yoksa malum babandan bile hayır yok bu dünyada. Ama onun dışında sizin telefon gene iyi vallahi hocam. 10C gibi gerek donanımsal gerek de yazılımsal iyi olmayan telefon kullandıktan sonra. İnşallah 1-2 aya bende S23 FE geçeceğim. Aynısından ablama aldım. Dediğim olayla birlikte gayet güzel bir telefon. Eğer çıkabilirsem S23 düz.
Aklım yenilenmişe gidiyor ya, peşin fiyatına 6 taksit var. Parçaları çok değişmişse veya yan sanayiyse çok çok iade ederim diye dusunuyorum.

Aklım yenilenmişe gidiyor ya, peşin fiyatına 6 taksit var. Parçaları çok değişmişse veya yan sanayiyse çok çok iade ederim diye dusunuyorum.

Vallahi taksit konusunda güzel görünse de hiç tercih edilmez hocam. Özellikle EasyCep gibi. Satmada sıkıntı yokta alırken sıkıntılı bu işler.

Vallahi taksit konusunda güzel görünse de hiç tercih edilmez hocam. Özellikle EasyCep gibi. Satmada sıkıntı yokta alırken sıkıntılı bu işler.
EasyCep'ten telefon almışlığım var. Babama Galaxy Note 10 Lite aldım. Çok iyi kozmetiğinde, hala kullanıyor 1.5 yıl oldu problem yok. Şans işi denk geliyor. Getmobil adlı bir satıcı var, yenilenmiş telefon satıp alıyorlar. Sanırım deneyeceğim başka çarem yok..

EasyCep'ten telefon almışlığım var. Babama Galaxy Note 10 Lite aldım. Çok iyi kozmetiğinde, hala kullanıyor 1.5 yıl oldu problem yok. Şans işi denk geliyor. Getmobil adlı bir satıcı var, yenilenmiş telefon satıp alıyorlar. Sanırım deneyeceğim başka çarem yok.

Peki hocam umarım aynı şekilde memnun olursunuz da pişmanlık gibi bir durum olmaz.

Peki hocam umarım aynı şekilde memnun olursunuz da pişmanlık gibi bir durum olmaz.
Teşekkür ederim yardımınız için..

Koşulsuz 15 gün iade hakkı var, eğer değiştirilmiş parçası varsa iade ederim. S23 Plus şaka gibi 23k gibi fiyata satılmış ve sorunsuz değerlendirmesi var. Çok garip bitmiş..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı