A55 ADB ile fullscreen AOD ayarlamak mümkün mü?

GoldenExp

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Mech RX 6700 XT / Ryzen 5 5600 / MSI A520M-A PRO / MLD M300 1TB M.2 SSD / Hikvision E100 512 GB SATA SSD / Dark X123 İşlemci Soğutucu / Corsair CV550 550W 80+ Bronze / Dark Gt Kasa
Telefonum Samsung A55 ve fullscreen AOD desteklenmiyor fakat AOD ile yapmak sanırım mümkünmüş. Nasıl yapılır? Acaba bilgisi olan yardım edebilir mi?
@codefl0w hocam önceden yardım etmiştiniz belki bilginiz vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden bu videoyu takip etmemiş miydiniz? Sonuç nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ettim fakat maalesef bir sonuç alamadım. Bilgisayarıma adb kurarken de sorun yaşamıştım o zaman maalesef.

Şuan temel sorunumuz ADB erişimi mi yoksa komutun işe yaramaması mı?
Hocam ikisi de diyebilirim bu videodaki işlemleri yapamadım adb kurulumunda sorun yaşıyorum. Kusura bakmayın biraz cahilim bu konularda ayrıntılı anlatıma ihtiyacım var sanırım.

Hocam ikisi de diyebilirim bu videodaki işlemleri yapamadım adb kurulumunda sorun yaşıyorum. Kusura bakmayın biraz cahilim bu konularda ayrıntılı anlatıma ihtiyacım var sanırım.
ADB ile başlayalım. Google'ın sunduğu son platform-tools sürümünü indirip ZIP'ten çıkartın, daha sonra çıkan klasörde terminal başlatın. (Powershell veya CMD.)

Hiç uğraşmak istemiyorsanız şahsi projem olan QuickADB'yi kullanabilirsiniz. Şu anki sürümü epey çirkin gözükse de işinizi görecektir.

ADB ile başlayalım. Google'ın sunduğu son platform-tools sürümünü indirip ZIP'ten çıkartın, daha sonra çıkan klasörde terminal başlatın. (Powershell veya CMD.)

Hiç uğraşmak istemiyorsanız şahsi projem olan QuickADB'yi kullanabilirsiniz. Şu anki sürümü epey çirkin gözükse de işinizi görecektir.
Hocam şuanda QuickADB'yi kurdum. Sıradaki adım nedir?

Hocam şuanda QuickADB'yi kurdum. Sıradaki adım nedir?
Terminal kısmına basın ve videoda gördüğünüz komutu yazın. Tabii öncelikle cihazınızın geliştirici seçeneklerinden USB Hata Ayıklama seçeneğini aktifleştirmeniz ve bilgisayarınıza bağladıktan sonra cihazdaki bağlantıyı onaylamanız gerekli.

1760299269910.png
böyle bir sonuç geldi hocam doğru mu ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı