A55 için cam ve kılıf önerisi

Emin0051

Centipat
Daha fazla  
Galaxy A55 aldım ve çok kötü düşürdüm, ekranda biraz uzun kılcal çizik oldu ama gözükmüyor. Flash tutman lazım görebilmen için. Bir de kasa biraz soyuldu sol üstü. Bir daha böyle bir şey yaşamamak için kılıf önerilerinizi bekliyorum. Mavi rengini kullanıyorum orijinal mavi rengini alayım mı? Başka iyi bildiğiniz var mı? Bir de ön cam koruma önerirseniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tane silikon kılıf, bir tane de parlak jelatin takın bence. Hem ekran kalitesini düşürmez hem de hissiyatı fazla etkilemez.

Kılıfı tercihlerinize göre değiştirebilirsiniz.

Galaxy A55 aldım ve çok kötü düşürdüm, ekranda biraz uzun kılcal çizik oldu ama gözükmüyor. Flash tutman lazım görebilmen için. Bir de kasa biraz soyuldu sol üstü. Bir daha böyle bir şey yaşamamak için kılıf önerilerinizi bekliyorum. Mavi rengini kullanıyorum orijinal mavi rengini alayım mı? Başka iyi bildiğiniz var mı? Bir de ön cam koruma önerirseniz iyi olur.
Kilif olarak Spigen'in A55 icin kiliflari vardi, herhangi birisi olur kotu kilifina rastlamadim Spigen'in.

Jelatin koruma açısından kötü ya.

Dokunmatik tepki süresini arttırıyor parmak izi ekrana gomuluyse çoğu cihazda parmak izi ya hiç algılamıyor ya da çok zor algılıyor. Hayalet ekran tarzı bir şey takiliysa ekranın renk kalitesini bile düşürüyor. 50 liralık camın ekranı darbeden koruyacağını düşünüyorsan bence hatali düşünüyorsun tak jelatini en azından cizilmez.

Dokunmatik tepki süresini arttırıyor parmak izi ekrana gomuluyse çoğu cihazda parmak izi ya hiç algılamıyor ya da çok zor algılıyor. Hayalet ekran tarzı bir şey takiliysa ekranın renk kalitesini bile düşürüyor. 50 liralık camın ekranı darbeden koruyacağını düşünüyorsan bence hatali düşünüyorsun tak jelatini en azından cizilmez.

Nereden çıkardın 50 liralık cam olduğunu alacağım şeyin parmak izi gayet seri okuyor gerek duymuyorum jelatin takmayı sevmiyorum

Adam ekranı korumak için istiyor siz jelatinden bahsediyorsunuz jelatin ekranı korumaz cihaz darbe aldığı zaman ekranda oluşacak çizikleri ve darbeleri emer ayrıca 50 liralık camda yok hocam varsa alalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı