A55 uzun kullanımda nasıldır?

Almak isteyenler için izlenimlerinizi arada yazarsanız güzel olur.
Ben 1 aydır kullanıyorum tek sıkıntı gördüğüm şey ekran kilidini açınca arada bir fps düşüyor 120 değil de 60fps açılıyor kilit ne kadar sorun görülebilir tartışılır ama ben biraz takıyorum böyle şeylere:D

Kilit ekranını açarken ara ara yaşıyorum onun dışında bir takılma mevcut değil.Sıcak ve güneşli havada hücresel+max parlaklık kullanırsanız da takılmalar oluyor ama bu amiral gemisi telefonlarda bile oluyor zaten.Genel olarak akıcı bir deneyim yaşatıyor telefon.S serisi kadar değil dedim çünkü kağıt üstünde işlemciler belli.Bir de telefon tuşlar ile daha seri çalışıyor, navigasyon çubuğu ile yavaş kalıyor biraz telefon oyunlardan falan çıkış yaparken 60fps ye düşüyor sonra tekrar 120 ye alıyor.Tuşlar ile kullanırken böyle bir şey olmuyor
Forum hipnoz olmuşcasına samsung telefonlar öneriyor .
2019 da aldıgım huawei mate 10 lite adlı düşük-orta segment telefon , burada yazdıgınız hiçbir sorunu yaşatmadı bana . oyun la uzaktan yakından alakam olmayan biri oldugum için telefonu sorunsuz şekilde kullanıyorum hala .
Bundan 2 yıl once bu forumdaki ergenlerin gazına gelip samsung A32 aldım eşime . telefonda 1 kez dahi oyun oynanmamasına rağmen , tam 4 ay sonra telefon tamamen çöp halıne gelmişti . donmalar kasılmalar . gölge ekranlar , gecikmeler vs. vs.
güç bela bir ikinci elciye telefonu kakaladık . bir daha da samsung a bulaşmama kararı aldık . arayüz olarak çöp oğlu çöp telefonlar üretiyor .
amiral gemilerinde ise senelerdir yaptığı sinsi bir oyun var . En yüksek işlemci + düşük batarya .Sonuç : telefon yüksek işlemcisi ciddi guc kullanır , batarya bunu karsılayamaz , iilk yılın sonuna dogru telefon şarjı, bir gunu çıkaramayan orta alt segment telefonlara dönüşür , hemen yeni telefon arayısına girilir . Çark böyle dönüyor .

Hocam eski Huawei cihazınızın kullandığı EMUI arayüzü gerçekten çok stabildir. 4 sene Huawei cihaz kullanıp Samsung Galaxy A32 almıştım. Cihaz dediğiniz gibi o kadar kasıyordu ki Samsung'dan soğumuştum. One UI arayüzü gerçekten ağır bir arayüz ve pek de optimize değil. Samsung Galaxy A32'nin berbat Helio G80 işlemcisiyle deneyim daha da berbatlaşıyor. Samsung cihaz alınacaksa biraz daha üst segment alınması lazım bence. Şu an yenilenmiş Galaxy S10+ kullanıyorum. Cihaz oldukça akıcı çünkü sağlam bir işlemci var. Samsung yine alınır ama Samsung'un bütçe telefonlarına pek yanaşılmaz.
Forum hipnoz olmuşcasına samsung telefonlar öneriyor .
2019 da aldıgım huawei mate 10 lite adlı düşük-orta segment telefon , burada yazdıgınız hiçbir sorunu yaşatmadı bana . oyun la uzaktan yakından alakam olmayan biri oldugum için telefonu sorunsuz şekilde kullanıyorum hala .
Bundan 2 yıl once bu forumdaki ergenlerin gazına gelip samsung A32 aldım eşime . telefonda 1 kez dahi oyun oynanmamasına rağmen , tam 4 ay sonra telefon tamamen çöp halıne gelmişti . donmalar kasılmalar . gölge ekranlar , gecikmeler vs. vs.
güç bela bir ikinci elciye telefonu kakaladık . bir daha da samsung a bulaşmama kararı aldık . arayüz olarak çöp oğlu çöp telefonlar üretiyor .
amiral gemilerinde ise senelerdir yaptığı sinsi bir oyun var . En yüksek işlemci + düşük batarya .Sonuç : telefon yüksek işlemcisi ciddi guc kullanır , batarya bunu karsılayamaz , iilk yılın sonuna dogru telefon şarjı, bir gunu çıkaramayan orta alt segment telefonlara dönüşür , hemen yeni telefon arayısına girilir . Çark böyle dönüyor .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı