S23 uzun süreli kullanımda nasıl?

Bütçe
30.000₺
Haklısınız hocam. Ama telefonda çok güç harcayan oyun vs. oynuyorsanız iphonedada aynı şey olur diye düşünüyorum. Benim telefonum J7 Pro bile 3600 mAh 1 buçuk gün yetiyor bana arada oyun falanda oynuyorum.

Hocam komik olan oyun oynamıyorum. Garantiye gönderirdimde ekran koruyucuya para verdik o kadar. Garantide söküyorlarmış ekran koruyucuyu. Garanti bitimine yakın pil değiştirme gibi bir planım var.

Hocam komik olan oyun oynamıyorum. Garantiye gönderirdimde ekran koruyucuya para verdik o kadar. Garantide söküyorlarmış ekran koruyucuyu. Garanti bitimine yakın pil değiştirme gibi bir planım var.
O zaman değiştirin hocam ama ben değiştirince çok bir fark olacağını zannetmiyorum.

Ön siparişten 1 ay öncesine kadar Ultra modelini şimdi de düz modelini kullanıyorum. Kesinlikle alınır. Sorunuz varsa cevaplarım.

Hocam S21 ve S22 pil konusunda sıkıntılı cihazlar.
Bu olay aşılalı çok oldu siz sanırım biraz geride kalmışsınız. Ayrıca telefonu mobil şebekede kullanmak ile Wi-Fi'da kullanmak arasında büyük oranda pil kullanım farkları çıkıyor. Mesela girin YT üzerinde herhangi bir S23 pil test videosuna bakın, tüm testler Wi-Fi üzerinde yapılıyor ki bu yüzden daha fazla ekran süresi veriyor cihazlar. Şebeke ağı ile iletişimde kalırsa cihaz ekstra batarya kullanıyor.

Merhaba,

Yöntem birçok Samsung cihazda yapılabiliyor. Deneyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 1855135
Yeni bir S23 telefon aldınız ve batarya problemleri yaşıyorsunuz. Çözümünü kısa süre önce buldum. Bundan önce telefonumu çok fazla şarj etmem gerekiyordu ve bazı optimizasyon sıkıntıları vardı. Hiç oyun oynamamama rağmen, batarya süresi sadece 5 saat gibi oluyordu. Ancak bu çözümü uyguladıktan sonra ekran süremde artış gördüm. Belki siz de uygulamak istersiniz. İşte adımlar:

1. Öncelikle telefonunuzu kapatıyoruz.
  2. Bilgisayarımıza kabloyu takıyoruz, ardından telefonunuza kabloyu takıyoruz.
  3. Bu ikon gittikten sonra ses açma ve güç tuşuna aynı anda basarak telefonu açıyoruz.
  4. Samsung yazısı çıktıktan sonra güç tuşundan parmağımızı çekiyoruz, sadece ses açma tuşuna basıyoruz.
  5. Bu menü geliyor. Şimdi, wipe cache Partition seçeneğini seçip "yes" diyoruz.
  6. Ardından "reboot System now" diyerek telefonu tekrar açıyoruz.
  7. Bu sayede telefonun bir önceki kurulumdan, sürümden veya güncellemeden kalan önbellek dosyalarını siliyoruz.
  8. Böylelikle arkada çalışan gereksiz uygulamalardan, hizmetlerden ve işlemlerden kurtulmuş oluyoruz.
  9. Bu şekilde ekran sürenizi düzeltebilirsiniz.
  10. Son olarak güçten çekip rahatça kullanabilirsiniz.

@Zadan, hocam bakın mesela bu kullanıcı oyun oynamasına rağmen 6 saat ekran süresi almış.

Bu olay aşılalı çok oldu siz sanırım biraz geride kalmışsınız. Ayrıca telefonu mobil şebekede kullanmak ile Wi-Fi'da kullanmak arasında büyük oranda pil kullanım farkları çıkıyor. Mesela girin YT üzerinde herhangi bir S23 pil test videosuna bakın, tüm testler Wi-Fi üzerinde yapılıyor ki bu yüzden daha fazla ekran süresi veriyor cihazlar. Şebeke ağı ile iletişimde kalırsa cihaz ekstra batarya kullanıyor.

Hocam ben tüm gün evdeyim Wi-Fi bağlı zaten. Ayrıca S21 ile S22 o işlemcilerle imkanı yok iyi bir pil performansının olmasının.

2 yıl önce Xiaomi POCO X3 Pro satın aldım. Dün telefonum bozulduğu için yeni telefon almaya karar verdim. S23 almayı düşünüyorum ama uzun süreli kullanımda kasma ya da herhangi bir sorun çıkar mı? S23 dışında başka önerdiğiniz telefon varsa hangi telefon alınabilir?
Merhabalar cihazı aldınız mı? Aldıysanız iki cihaz arası batarya farkı nasıl sizce? Ben de aynı telefondan geçmeyi düşünüyorum da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı