A55 vs A54 vs A35

Pek fark yaşayacağını sanmam ikisi de ortalama telefon depolamada ne gibi sorunlar yaşıyorsun.
Yer olmasına rağmen depolama alanı dolu uyarısı veriyor sürekli bilgisayara atmayı falan da denedim ama yer açılmıyor 128gb Huawei eski modellerden, ömrünü doldurduğu için diye düşünüyorum.

eMMC kullaniyorsa yavas calisiyordur depolama. Ote yandan A35 ile A54'un çipseti ayni, A55'de daha iyisi var. %20 falan fark var ama siz pek hissetmezsiniz.
Oyun da oynayabileceğim bi telefon istiyorum. A55 daha mı iyi olur o zaman?

@hekalio Hocam alan istiyorsunuz, oyun oynamayi da istiyorsunuz. A35'in sogutmasi daha iyi, A55'in 256 GB versiyonunu bulabilirseniz ona bakin bulamazsaniz depolama icin A35 oyun performansi icin A55 alin.

A55 128 GB 12bin civarina buldum fiyatı çok iyi ama diğer iki modelin hafizasi 256 GB. A54 15.500. A35 13.700. hangisini tavsiye edersiniz? Hafıza için fiyat farkına rağmen düşük model tercih edilmeli mi?

Hocam ne yalan söyleyeyim. Ben A35'in ana kamerasını daha çok sevdim. Ben olsam A35 alırdım ama böyle biraz daha premium hissiyat isterseniz A55 de olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı