A55 vs POCO X6 Pro vs Honor 200

Sakurai

Picopat
Daha fazla  
Bu üç telefon arasında kaldım. Günde 3-4 saat civarı oyun oynayacağım. Bunun 1 saati Genshin Impact, geri kalanı ise Brawl Stars, pes, FC Mobile olacak. POCO X6'da beni korkutan şey yazılım ve X3'teki gibi anakart sorunu olur mu endişesi. Honor 200'de ise suya dayanıklılık ve güncelleme desteğinin az olması. A55 konusunda bir şüphem yok. Acaba bu istediklerimi karşılayabilecek telefon hangisi.

Not: Benim şu anki telefonumun kamerası gerçekten çok kötü, o yüzden hangisini alırsam alayım benim için müthiş hissettirecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu üç telefon arasında kaldım. Günde 3-4 saat civarı oyun oynayacağım. Bunun 1 saati Genshin Impact, geri kalanı ise Brawl Stars, pes, FC Mobile olacak. POCO X6'da beni korkutan şey yazılım ve X3'teki gibi anakart sorunu olur mu endişesi. Honor 200'de ise suya dayanıklılık ve güncelleme desteğinin az olması. A55 konusunda bir şüphem yok. Acaba bu istediklerimi karşılayabilecek telefon hangisi.

Not: Benim şu anki telefonumun kamerası gerçekten çok kötü, o yüzden hangisini alırsam alayım benim için müthiş hissettirecek.
Performans istiyorsan X6 pro anakart sorunu yok bu seride o taa X3 serisindeydi sonra düzeldi, kamera olarak bu 2 modele göre kötü. Kamera istiyorsan Honor 200, titiz kullanan biriysen bir şey olmaz. Suyun icine tamamı girmedikçe, Islemcisi ortalama bir işlemci. A55 işlemci tarafında üzer, pocodan daha iyi kamerası var,honordan kötü . Kendi kullanımına göre seç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı