A55 vs S21 FE 2.nesil

Daha fazla  
Merhaba, daha uzun ömrü ve aktifte bir sorunu olmaması yüzünden A55 tercih etmeyi düşünüyorum ama batarya performansı hariç S21FE 2.neslin daha iyi olduğunu biliyorum. Özellikle ekran paneli farkı aklımı çeliyor. Ancak S21FE için aşırı ısınma problemi olduğunu söylüyorlar bu yüzden A55 tercih etmeyi düşünüyorum. İkisi de 17bin TL civarı yakın fiyata S22 modeli de var fikirlerinizi almak isterim hangisi daha mantıklı bir seçenek olur?

Güncellik konusunda takıntılıysanız A55 ama S21FE ısınma dışında daha iyi bir seçenek gibi duruyor.
hocam takıntılı olmak değil de s21fe yi aldıktan sonra ısınma problemi yüzünden pişmanlık duymayayım diye a55 tercih etmeyi düşünüyorum. Bu telefonu kullanan çoğu kişi bu sorunu dile getirdiğine göre rahatsız edici bir sorun olsa gerek. Merak ettiğim a55 in herhangi bir konuda yetersizliği nedeniyle pişman eder mi ?

Hocam s22 modelinde s21fe kadar olmasa da bir ısınma problemi olduğunu söylüyorlar ve batarya performansı hakkında da eleştiriler fazla siz kullanıyor iseniz son güncellemeler ile düzeldi mi ?

Son düzenleme:
Hocam takıntılı olmak değil de S21FE yi aldıktan sonra ısınma problemi yüzünden pişmanlık duymayayım diye A55 tercih etmeyi düşünüyorum. Bu telefonu kullanan çoğu kişi bu sorunu dile getirdiğine göre rahatsız edici bir sorun olsa gerek. Merak ettiğim A55'in herhangi bir konuda yetersizliği nedeniyle pişman eder mi?

Hocam S22 modelinde S21FE kadar olmasa da bir ısınma problemi olduğunu söylüyorlar ve batarya performansı hakkında da eleştiriler fazla siz kullanıyor iseniz son güncellemeler ile düzeldi mi?

8gen1 ısınabilir ama 888 de ısınıyor A55'in işlemciside pek iyi olmadığından ısınsa ne ısınmasa ne😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı