A55 vs S21 FE 2.nesil

Çıkarmazda zaten yavaş bir işlemci 2 3 seneye ne olur sen düşün.
Hocam şuan asus zenfone max pro m1 modelini kullanıyorum üstünde sd 636 var ve artık emekliye ayrılmasını gerektiğini düşündüğüm için yeni bir model arayışına çıktım beni bu güne kadar getirdi ve bunu saf android arayüzü sayesinde yapabildiğine inanıyorum. Markalar kendi arayüzlerini ve ek teknolojileri kullandığı için yeni cihazların dediğiniz gibi ömürleri pek uzun olmuyor.

Ayrıca Honor 200 8 GB modeline bakabilirsiniz. Honor 200'ü 17 bine birkaç hafta önce yanında bileklikle verdiler ama şu an 19 bin olmuş. Bir de günlük kullanımda kamera kullanmıyorsanız 10bin liralık telefonla 50 bin liralık telefon arasındaki fark ekran tazelemesinden ve malzeme hissiyatından ibaret. Oyun oynamıyorsanız alacağınız telefon ısınmayacak. Kameramda güzel olsun derseniz S21FE ve Honor 200 işinizi yeterince görür. Honor 200'ü bilmiyorum ama S21FE bu fiyata alacağınız çoğu cihazdan daha premium bir hissiyat yaratıyor.
Siteden yorumlara bakabilir aklınıza takılanları yorumlarda sorabilirsiniz.

S21 FEden yazıyorum, normal kullanımda ısınma yok. Oyun oynamayacaksan korkma ısınma konusundan.
teşekkürler hocam deneyimini paylaştığın 2.nesil 1.nesilden her türlü daha iyi öyle değil mi ?

Ayrıca Honor 200 8 GB modeline bakabilirsiniz. Honor 200'ü 17 bine birkaç hafta önce yanında bileklikle verdiler ama şu an 19 bin olmuş. Bir de günlük kullanımda kamera kullanmıyorsanız 10bin liralık telefonla 50 bin liralık telefon arasındaki fark ekran tazelemesinden ve malzeme hissiyatından ibaret. Oyun oynamıyorsanız alacağınız telefon ısınmayacak. Kameramda güzel olsun derseniz S21FE ve Honor 200 işinizi yeterince görür. Honor 200'ü bilmiyorum ama S21FE bu fiyata alacağınız çoğu cihazdan daha premium bir hissiyat yaratıyor.
Siteden yorumlara bakabilir aklınıza takılanları yorumlarda sorabilirsiniz.
tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. eğer s21fe alırsam internetten sipariş edeceğim nereden almamı önerirsiniz ?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam deneyimini paylaştığın 2.nesil 1.nesilden her türlü daha iyi öyle değil mi?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Eğer S21FE alırsam internetten sipariş edeceğim nereden almamı önerirsiniz?

Gri ve beyaz renkleri N11 resmi satıcısı.

Prime üstüne sepette %5 indirimiyle 16500 civarına denk geliyor resmi Amazon satıcısından ancak lavanta renginde.

Ben 1. nesil kullanıcısıyım, 2. nesil belki daha iyidir bilemem.
sağol hocam tavsiyen için.

Gri ve beyaz renkleri N11 resmi satıcısı.

Prime üstüne sepette %5 indirimiyle 16500 civarına denk geliyor resmi Amazon satıcısından ancak lavanta renginde.
tamamdir hocam sağolun tavsiyeleriniz için.

Sağ ol hocam tavsiyen için.

Tamamdir hocam sağ olun tavsiyeleriniz için.

Hocam dediğim Honor 200 256 GB'lık model benzer fiyata inmiş. Daha güncel olması açısından tercih edilebilir. Pili daha çok gidiyor, şarj olma hızı daha yüksek, ancak ben S21FE'yi tercih ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı