A55 vs S21 FE 2.nesil

Hocam dediğim Honor 200 256 GB'lık model benzer fiyata inmiş. Daha güncel olması açısından tercih edilebilir. Pili daha çok gidiyor, şarj olma hızı daha yüksek, ancak ben S21FE'yi tercih ederim.
Hocam yüksek ihtimalle samsung alırım ama s21fe özelinde nedense kimileri ekran sürelerinde karma tüketim ile 6-7 saatleri gördüğünü kimileri 3-4 saate anca çıkardığını söylüyor neden böyle kutuplar var bu modelde ?

Hocam yüksek ihtimalle Samsung alırım ama S21FE özelinde nedense kimileri ekran sürelerinde karma tüketim ile 6-7 saatleri gördüğünü kimileri 3-4 saate anca çıkardığını söylüyor neden böyle kutuplar var bu modelde?

Yakınımda Exynos modeli var ona sorduğuma göre full şarjla 6-7 saat gittiğini söyledi Snapdragon'unda verim açısından aşırı farklı olmadığını söylüyorlar.

Yakınımda Exynos modeli var ona sorduğuma göre full şarjla 6-7 saat gittiğini söyledi Snapdragon'unda verim açısından aşırı farklı olmadığını söylüyorlar.
Hocam bataryayla aşırı işim yok zaten benim ekran sürem günde maksimum 4 saat ki çoğu zaman 2-3 saat civarı o yüzden a55 yerine bu modeli tercih etmeyi düşünüyorum çünkü geçirdiğim bu 2-3 saatin kaliteli ve konforlu geçmesini istiyorum s21fe ile alakalı tek aklıma takılan şey ısınma problemiydi ki oyun veya fazlaca 4k video kaydı yapmayacağım için sorun olmaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı