A55 vs S22

215168

Kilopat
Merhabalar. Telefonumda oyun oynayan birisi değilim. Sadece sosyal medya, arkadaşlarımla mesajlaşma ve arama, ve müzik dinlemek için kullanıyorum. Son 5 yıldır A20 kullanıyorum ve telefon çok yavaşladı, Spotify'ı açması bile saniyeler sürüyor. Benim için en önemli şey telefonun hızlıca eskimemesi ve uzun süre kasmadan kullanabilmek. Bu iki seçenek arasında kaldım sizce şuan hangisini almak mantıklı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Telefonumda oyun oynayan birisi değilim. Sadece sosyal medya, arkadaşlarımla mesajlaşma ve arama, ve müzik dinlemek için kullanıyorum. Son 5 yıldır A20 kullanıyorum ve telefon çok yavaşladı, Spotify'ı açması bile saniyeler sürüyor. Benim için en önemli şey telefonun hızlıca eskimemesi ve uzun süre kasmadan kullanabilmek. Bu iki seçenek arasında kaldım. Sizce şu an hangisini almak mantıklı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

S serisi üstüne koya koya gidiyor ve önümüzdeki seneler çok güncelleme alacak. Hatta parayı bir tık daha yükseltirsen S23FE'de alabilirsin

Merhaba. Telefonumda oyun oynayan birisi değilim. Sadece sosyal medya, arkadaşlarımla mesajlaşma ve arama, ve müzik dinlemek için kullanıyorum. Son 5 yıldır A20 kullanıyorum ve telefon çok yavaşladı, Spotify'ı açması bile saniyeler sürüyor. Benim için en önemli şey telefonun hızlıca eskimemesi ve uzun süre kasmadan kullanabilmek. Bu iki seçenek arasında kaldım. Sizce şu an hangisini almak mantıklı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

A serisinden adam olmaz S22 çok daha iyi.

İkiside değil.
Fiyatıma göre mükemmel cihaz. Samsung A55'den daha iyi ve Honor Choice Band hediyesi var.

Bütçe maksimum kaç bilemiyorum da. 17k ya Honor 200 alabilirsin gayet iyi bir telefon. Bunu tercih etmezsen S22 daha mantıklı.

S22. a serisini boş ver.

Batarya ve ısınma problemleri konusunda çok fazla yorum gördüm S22 hakkında. Telefonu en çok yoldayken ve spordayken müzik dinlemek için günde 2-3 saat Bluetooth kulaklık ve Spotify'la kullanıyorum. Bu problemler beni etkiler mi?

S22 serisinde batarya sorunu var pilinde sorun var ama s serisinin premium ürünüdür a serisinden daha iyi S22 alırsan bence yanına powerbankte alabilirsin. İnternette birçok yorum var bu pil sorunu hakkında hızlı bitiyor yavaş doluyor diyorlar. Bence üstüne biraz daha para koyup S24FE bakabilirsin 7 yıl seni çok rahat götürecek cihaz premium bir cihaz yapay zekası var internette Kara Cuma indirimlerinde 20bine düşeceğini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı