S22 vs S21FE 2.nesil vs A55

Bütçe
18000
Beni de aynı şekilde ince hafif ve küçük olması kasanın alüminyum olup kapağın cam olması kamerasının üst düzey olması çok memnun ediyor fakat batarya konusunda şüphem var S21FE ile arasında cok fark yok gibi gözüküyor testlerde ama kullanan birisine sormak istedim

Kuzenim S22 kullanıyor yarın akşam gelecek soracağım bende alma niyetindeyim. Buraya da dönüş yaparım, hem ısınma konusunu hem de batarya performansı hakkında.

Yalan söylüyorlar, ısınma kesinlikle var. Bende aynı işlemcili bir cihaz kullanıyorum. Bugün hava çok sıcak uzun süre navigasyon açıktı ve ekran aşırı ısınma uyarısı bile verdi.
Benim cihazda işlemci soğutma da var S22 de o da yok.
S22de soğutma var

Kuzenim S22 kullanıyor yarın akşam gelecek soracağım bende alma niyetindeyim. Buraya da dönüş yaparım, hem ısınma konusunu hem de batarya performansı hakkında.
Teşekkür ederim bekliyorum

Yalan söylüyorlar, ısınma kesinlikle var. Bende aynı işlemcili bir cihaz kullanıyorum. Bugün hava çok sıcak uzun süre navigasyon açıktı ve ekran aşırı ısınma uyarısı bile verdi.
Benim cihazda işlemci soğutma da var S22 de o da yok.

İşlemci aynı olsa ne olacak hocam marka model farklı.

Isınma ve pil sorunsa ne almalıyım.

Hocam 2K daha çıkarsanız Migros'ta S23FE var 128 GB 2 yıl Samsung garantili 20500 idi eğer çıkmazsa S22 sizi çok üzmez.

İşlemci aynı olsa ne olacak hocam marka model farklı.

Hocam 2K daha çıkarsanız Migros'ta S23FE var 128 GB 2 yıl Samsung garantili 20500 idi eğer çıkmazsa S22 sizi çok üzmez.
Şöyle söyleyeyim normalde ip13 istiyordum fakat bütçem yetmediği için uygun fiyatli bir android almaya karar verdim 10kdan 18e kadar çıktım baka baka acaba daha uygun bir şey mi alsam yoksa iphone alana kadar da olsa kaliteli bir şey mi kullansam kararsızım çıka çıka s22ye kadar geldim s23fe güzel cihaz ama fazla zorlamış olurum sizin tavsiyeniz nedir

Şöyle söyleyeyim normalde IP13 istiyordum fakat bütçem yetmediği için uygun fiyatli bir Android almaya karar verdim 10kdan 18e kadar çıktım baka baka acaba daha uygun bir şey mi alsam yoksa iPhone alana kadar da olsa kaliteli bir şey mi kullansam kararsızım çıka çıka S22ye kadar geldim S23FE güzel cihaz ama fazla zorlamış olurum sizin tavsiyeniz nedir?

S23FE ye çıkamıyorsanız S22 önerimdir. Çünkü onun dışında A55 filan var oda S22 varken yüzüne bile bakılmaz sadece batarya ve güncellik tarafında önde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı