Ocak ayini bulur, bekleyebiliyorsaniz alinir ama o zamana kadar fiyatlar ne olur bilmiyorum.S25 Plus alsam çıkınca.
Ocak ayini bulur, bekleyebiliyorsaniz alinir ama o zamana kadar fiyatlar ne olur bilmiyorum.S25 Plus alsam çıkınca.
Ocak ayini bulur, bekleyebiliyorsaniz alinir ama o zamana kadar fiyatlar ne olur bilmiyorum.
Ne kadara buldunuz ki? İnternette fiyatlara bakilirsa almak mantiksiz gibi duruyor.S22 Ultra alıyorum bakiyeme uygun.
Ne kadara buldunuz ki? İnternette fiyatlara bakilirsa almak mantiksiz gibi duruyor.
Hocam 41.000 butce verebiliyorsaniz S24+ tercih edin, Amazon'da 37k civarina geliyor, niye S22 Ultra?Pasajdan 41k.
Hocam 41.000 bütçe verebiliyorsaniz S24+ tercih edin, Amazon'da 37k civarina geliyor, niye S22 Ultra?
Tasarımı kalemi kamerası performansı RAM sayısı.
Alınmaz 41K'ya. S24+ alın. Şahsen kalemin çok kullanılacak bir yanı yok. Ayriyeten S24+ daha düşük fiyattan satılıyor ve S22 Ultra'dan çok daha iyidir.Pasajdan 41k.
Aynen oyle, hadi s23 ultra mi s24 plus mu dense tartisilir ama s22 ultra almak mantiksiz suanki fiyatlara gore.Alınmaz 41K'ya. S24+ alın. Şahsen kalemin çok kullanılacak bir yanı yok. Ayriyeten S24+ daha düşük fiyattan satılıyor ve S22 Ultra'dan çok daha iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.