A55 vs S23FE

rapacious20

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,
Bu iki model telefon arasında kaldım. Oyun hiç oynamam, kamera ve batarya benim için önemli. Sosyal medyada fazla vakit geçiriyorum. Telefonu 3 taksitle almayı düşünüyorum. A55 18.500 TL civarına denk gelirken S23FE 25.500 civarı bir fiyata denk geliyor. Aradaki farka rağmen S23FE almak mantıklı mı?

Aradaki farka değeceğini düşünmüyorum. S23 FE kamera ve yazılım konusunda amiral gemisi kıvamında işlemci de çok önemsemediğinize göre 7 bin TL'lik kamera farkına değer mi siz düşünün.

Arkadaşlar selam,
Bu iki model telefon arasında kaldım. Oyun hiç oynamam, kamera ve batarya benim için önemli. Sosyal medyada fazla vakit geçiriyorum. Telefonu 3 taksitle almayı düşünüyorum. A55 18.500 TL civarına denk gelirken S23FE 25.500 civarı bir fiyata denk geliyor. Aradaki farka rağmen S23FE almak mantıklı mı?
A55 alın bence. Aradaki farka değmez gibi S23FE almanız

Arkadaşlar selam,
Bu arada kamera olarak S23FE nasıl bilmiyorum. S23 Ultra kamerası gördüm sadece ve eğer o seviyedeyse bence S23FE alın ama o seviyede olduğunu sanmıyorum. A55 yeterli gelecektir her türlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı