A56 vs A36 vs S21 FE 2. nesil

TYG16

Centipat
Selamlar aslında A36 almak bütçem için daha uygun çok zorlarsam A56 alabiliyorum ama çok saçma geliyor. Hiçbir fark yok +5000 vermek saçma olur, sizce nasıl yapmalıyım?
Bir de S21 FE 2. nesil var; telefonun S serisi olması çok iyi geliyor. Isınması ve batarya problem değil, sadece artık güncelleme almayacak deniliyor. Bu sıkıntı mı sizce?
Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar aslında A36 almak bütçem için daha uygun çok zorlarsam A56 alabiliyorum ama çok saçma geliyor. Hiçbir fark yok +5000 vermek saçma olur, sizce nasıl yapmalıyım?
Bir de S21 FE 2. nesil var; telefonun s serisi olması çok iyi geliyor. Isınması ve batarya problem değil, sadece artık güncelleme almayacak deniliyor. Bu sıkıntı mı sizce?
Yardımcı olur musunuz?

Güncelleme almayacağı için 3-4 sene içinde yavaş yavaş uygulama desteğini yitirir. Mantıklı bulmuyorum. A36 falan alıp geçebilirsiniz. A56 ile işlemci farkı biraz fazla sayılır.

O parayı vermeye değecek bir fark mı sizce

S21 alınmamasının tek sebebi güncelleme yani bahsettikleri kadar kötü bir telefon değil mi?

O parayı vermeye değecek bir fark mı sizce.

S21 alınmamasının tek sebebi güncelleme yani bahsettikleri kadar kötü bir telefon değil mi?

Hocam pil süresi ve ısınma konusunda sıkıntı olmaz dediğiniz için o konuya değinmedim ama pili günü çıkaramıyor ve cidden ufacık şeyde çok ısınıyor.

Pek oyun oynamıyorsanız A36 alın. Tatmin edecektir.

O parayı vermeye değecek bir fark mı sizce.

Hocam S21 FE 2.nesilin yüzlerce yorumunu okudum. Sosyal medyada bile ısınmasından, ekranında ısınmadan kaynaklı yeşil çizgi çıkmasından bir sürü şikayet var. A36 veya A56 her türlü daha iyi olacağını düşünüyorum.

Hocam S21 FE 2.nesilin yüzlerce yorumunu okudum. Sosyal medyada bile ısınmasından, ekranında ısınmadan kaynaklı yeşil çizgi çıkmasından bir sürü şikayet var. A36 veya A56 her türlü daha iyi olacağını düşünüyorum.

Eyvallah hocam s serisi olması insanın ilgisini çekiyor bende almaktan vazgeçtim 36 ile 56 arasında kaldım. Bir farkları yok düşünüyorum hala

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı