A6 6400K Sistem Toplama

İyi mi yaptım kötü mü?

• Oy verenlerin toplamı
    7
ekran kartını ve işlemciyi iade edip A8-7600 alayım ramler şimdilik böyle kalsın arkadaşım bedava verdi :d
Düşük bütçeli sistem için benim dediğim sistemi yapınız. Benim önerdiğim sistem A8-7600'dende performanslıdır. Elinizdeki ramleride takabilirsiniz o sisteme. Büyük bütçeli sistem için bütçe belirtip ayrı konu açın. Örneğin; 5000 TL Sistem Toplama gibi bir konu açabilirsiniz.

Şu anlık bu ilk sistem A8 7600 ile değiştireceğim ve şuanlık oyundan çok yani dersler için kullanacağım. Minecraft, CSGO ve bir kaç oyunda daha günlük 30 dk 1 saat video çekeceğim. Gerisi ders için kullanacağım. Şu an lise 4'üm son sene yani. Diğer sistem için dehşet bir şey planlıyorum. Şu anki sistemim GTA 5 Low ayarlarda 40 FPS ile açıyor. Kış geldi soğutucu almama da gerek kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında fena çuvalladım valla keşke bana yolladığını daha önceden görseydim.
Parçalar gelmiş bile malesef çuvalladık bu sefer.

Bi de 2. sistemim bi kaç parçasını belirledim şöyle:
  • Asus 970 Pro Gaming/Aura AM3+ D3 2133Mhz (OC) ATX AM3+ : anakart
  • AMD FX-9590 X8 16M 4.7Ghz AM3+ : işlemci
  • DARK N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Kasa : kasa

Neyse ilk sistemde çuvalladık valla 2. de çuvallamayak hiç değilse.
Sakın alma fx 9590 için özel anakart gerek 220v güç tüketiyor ayrıca i5 6400 bile daha iyi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı