A6 6400K sistem yükseltme

Bütçe
Belirsiz.

Nawex

Centipat
Merhaba, forumda birçok kişiye yardımcı olduğunuzu gördüm ve katılmak istedim.
Aranızda yeni bir üye olarak size derdimi anlatayım, öncelikle sistemim şu şekilde;
A68HM-E33 FM2/FM2+DDR3 anakart.
8 GB 1600 MHz RAM.
MSI GeForce GT 730 (N730-2GD3V2) ekran kartı.
AMD A6 6400K 3.9 GHz işlemci.
232 GB HDD.

Kasamın özetle özellikleri bu şekilde ve fiyat/performans kasasına dönüştürmek istiyorum. Öyle çok büyük bir bütçem yok çok büyük beklentim de yok PUBG'yi normal ayarlarda veyahut Low ayarlarda FPS düşmesi yaşamadan açacak kadar bir şey olsa yeterli. Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni belirtmemişsin. Öncelike işlemcini r5 2600 yapabilirsin. Ekran kartını ise gtx 1650 veya rx 570 yapabilisin. Ayrıca psu'da belirtmemişsin.

Bütçeni belirtmemişsin. Öncelike işlemcini r5 2600 yapabilirsin. Ekran kartını ise gtx 1650 veya rx 570 yapabilisin. Ayrıca psu'da belirtmemişsin.

Xilence XP500 500 Watt 120mm

1000 er liradan 2000 lira yapıyor önerdikleriniz her bir parçaya bin lira verebilseydim bu forumdan yardım talep etmez 2 bin daha koyar kasa toplardım. Cevabınız için teşekkürler ama benim bütçem o kadar yok ve ürünleri 2. el temin etmeye çalışacağım.

1000 er liradan 2000 lira yapıyor önerdikleriniz her bir parçaya bin lira verebilseydim bu forumdan yardım talep etmez 2 bin daha koyar kasa toplardım. Cevabınız için teşekkürler ama benim bütçem o kadar yok ve ürünleri 2. el temin etmeye çalışacağım.
Dostum sen bütçeni bana az bütçe dersen ben nediye bilirim ki ? Bi aralık verseydin ona göre derdim zaten. Ayrıyetten bin tl'ye bu sisteme upgrade zaten mantıklı olmaz.

Bütçem 1500 TL, işlemci ve ekran kartı değiştirmek yeterli olur mu talep ettiğim özellikte bir sistem için?
Sanmıyorum. Çünkü işlemci darboğazı kaçınılmaz. Sizin bu sisteme ekran kartı almanız yanlış bir seçim. Biraz bekleyin birikim yapın çünkü işlemciniz belirlediğiniz bütçe aralığında bile hiç bir ekran kartını kurtarmaz.

Sanmıyorum. Çünkü işlemci darboğazı kaçınılmaz. Sizin bu sisteme ekran kartı almanız yanlış bir seçim. Biraz bekleyin birikim yapın çünkü işlemciniz belirlediğiniz bütçe aralığında bile hiçbir ekran kartını kurtarmaz.

Ne değişmeli ayrıntılı bir şekilde bilgi verirseniz ekran kartı almakla neyin kurtarmayacağının bilgisini verirseniz sevinirim MSI RX560 almayı düşünüyorum neleri değiştirmeliyim bunun için?

Not: MSI RX560 4 GB 128Bit OC (Garantisi devam ediyor) 500 TL.

Ne değişmeli ayrıntılı bir şekilde bilgi verirseniz ekran kartı almakla neyin kurtarmayacağının bilgisini verirseniz sevinirim MSI RX560 almayı düşünüyorum neleri değiştirmeliyim bunun için?

Not: MSI RX560 4 GB 128Bit OC (Garantisi devam ediyor) 500 TL.
Şöyle izah edeyim. İşlemciniz istediğiniz kartlar ile darboğaz yaşayacaktır. Yaşarsa'da drop yiyip ekran kartının'dan tam performans alamicaksınız. O yüzden işlemci değişmeniz gerek. PSU'nuzu bilmediğim için yani güç kaynağı bilmiyorum.

Şöyle izah edeyim. İşlemciniz istediğiniz kartlar ile darboğaz yaşayacaktır. Yaşarsa'da drop yiyip ekran kartının'dan tam performans alamicaksınız. O yüzden işlemci değişmeniz gerek. PSU'nuzu bilmediğim için yani güç kaynağı bilmiyorum.

İşlemci alıp taksam? Anakarat değiştirmeme gerek var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı